Najdi forum

trepalnice

Kako zgleda ce si das trepalnice pobarvat v kozmeticnem salonu? Za poleti za na morju, da ni treba maskare met. A se splaca? Kaksn je sploh efekt?

sem poskusila enkrat, kaksnih 6 let nazaj. se je kar poznalo, na zacetku celo prevec. mislim, da se ti splaca, samo pojma nimam, ce kaj poskoduje trepalnice. vsekakor povprasaj prej kozmeticarko ali frizerko – meni je to naredila frizerka. 😉

jaz sem bla zdej in je ful dobr, sam mal se mi zdi, da ni prav dobro za oči, zaradi hidrogena, ki ti gre not, ful peče!

jaz imam drugace kar svetle trepalnice (lasje pa so temno rjave barve) in si ne bi dala pobarvati trepalnic,predvsem zaradi izkusnje moje prijateljice,ki so se ji trepalnice po barvanju zelo lomile in scasoma tudi postale tanjse.
Zame je se vedno najbolje naravno,predvsem pa maskara ki je pri teh stvareh nepogresljiva 🙂

Vse je odvisno kako ti kozmetičarka pobarva trepalnice. Mene nikoli ne peče, zato ker zelo pazi kako nanese barvo. Najbolje pa je, da prej opraviš test, da nisi mogoče alergična na hidrogen.

Jaz sem si dala pobervat trepalnice in sem zelo zadovoljna z doseženim efektom.edina slaba stvar pri tem je da te noro peče ko ti odstranjuje barvo.samo saj pravijo da je treba za lepoto potrpeti:)
*lp*

New Report

Close