Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek TRESNIK OZ. UŠESNIK

TRESNIK OZ. UŠESNIK

Ali ima kdo izkušnje, če ta rastlina res pomaga za vnetje ušes? Ali moraš tekočino kaj pogreti preden jo daš v uho? V kolikem času pa pomaga? Prosim za mnenja, ki jih imate.

Jaz sem slišala,da ni vredu.Zato ker v ušesu naredi čep in po tem samo še bolj boli.poznam primer,ki so dali otroku ta ušesnik,čez par ur so mogli na urgenco,ker je bila bolečina neznosna.Tam so ji tudi odsvetovali ušesnik.

Meni je vedno pomagal, ko so me bolela ušesa, saj je naraven antibiotik. Čez koliko časa ti pomaga je pa odvisno od tega kako hudo vnetje imaš. Mene po navadi še isti dan ne boli več, ga pa uporabljam samo, če bolečine niso hude- blažje vnetje. Lahko ga uporabiš tako, da iz listkov stisneš sok in malo pogreješ, lahko pa stisneš direktno v uho.

Pri nas se obnese,
pri treh otrocih smo imeli samo enkrat AB zaradi ušes…

res pa je treba dati dovolj zgodaj, sama nisem nikoli rabila dati več kot 2x, pa je že pomagalo….

Nekateri prisegajo na netresk.
Jaz pa prisegam na prečiščene pripravke, ki jih lahko kupiš v lekarni.
Nikakor ne bi v ušesa stiskala in zlivala nečesa, za kar nisem prepričana, da je dovolj čisto.

Imajo tudi naravne kapljice, ki se imenujejo OTOKAIN – narejene so, mislim, da ravno iz netreska, le prečiščene.
Pomagajo bolj tako – tako.

Če je uho vneto, pojdi k zdravniku.

Z ušesi se ni za hecat!

Zgoraj neka mamica sprašuje o umazanih knjigah iz knjižnice, po drugi strani pa v ušesa zliva-mo sok rastline, ki raste na vrtu, izpostavljene vsem vremenskim neprilikam!
Osebno bi to uporabila samo v primeru, da res ne bi imela drugih možnosti.
(Vendar so danes lekarne odprte 24 ur na dan)

Samo potem slučajno ne idi k zdravniku, sploh ORL, ker boš zelo poslušala. Zadebva ni sterilna, ti pa ne veš, kaj imaš v ušesu. Lahko tudi luknjico. Da ne govorim, kako se zabetonira in ga je težko sčistiti.

New Report

Close