Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Tretja doza cepiva

Tretja doza cepiva

Totalno ne fer. Eni bomo prisiljeni v tretjo dozo medtem ko nekateri niso prejeli niti prve! Stisnite necepljene ne pa ljudi, ki smo zdravje ze ogrozili.

Aja? A zdaj ste pa cepljeni zdravje ogrozili? Od kdaj pa to zdaj? Do sedaj ste tulili kako ste se cepili za zdravje… What happened?

Eh, tole temo je spet en trol odprl…. Saj to je jasno, avtor oz. avtorica, da se nikogar ne stiska. Če si se cepil dvakrat, ni nujno, da se cepiš še tretjič. Lahko se pač po poteku potrdila o cepljenju testiraš, enako kot nevakserji in antivakserji.

nova
Uredništvo priporoča

Zakaj pa bi vakserji prestopili med antivakserje, če trobite, da se je proti gripi tudi treba redno cepiti ?

Pa samo vakserji boste preživeli to agendo. A nočete preživeti več ?

Robi, pomoje si kar ti odprl tole temo, da se imaš spet s kom kregat.

Jaz nisem debilno multinično, kot ti.

Ne, če bomo vakserji v roku 3 let od prve doze pomrli, nas torej čaka še koliko časa in koliko doz? Od nekje začetka 2021 pa do začetka 2024 nas torej ne bo več. Da poenostavimo – letos bodo 3 doze, naslednje leto  3-4, v 2023 ene 4-5, potem pa bo konec. Jah ni kaj, drago vas bomo še stali. 🙂

Vceraj sem dobil tretji odmerek in povem vam , pocutim se odlicno.

Nč bat. Parolo “Naslednjih 14 dni je ključnih”… spreminjamo v “Naslednjih 14 odmerkov je ključnih”. 🤣

.https://www.youtube.com/watch?v=GyV_UG60dD4

Odgovor na objavo uporabnika
Robi917, 23.11.2021 ob 15:17

Jaz nisem debilno multinično, kot ti.

NE, ti si samo debilno, maš prav.

Evropska komisija je nabavila 4,6 milijarde doz cepiva pri proizvajalcih. Zaenkrat. Preverite, koliko prebivalcev šteje EU in izračunajte, koliko doz vas še čaka. Zaenkrat.

prosim vas poglejte ta video, poštena stroka je delala dan in noč, da so ugotovili točno kaj je v teh cepivih, da toliko ljudi umira po vsem svetu, žal mi je za vse cepljene, ampak slišal sem, da delajo na tem da bi vas rešili pogljte  samo 6 minut zakaj pravzaprav gre in ne milsite da je teorija zarote- TO JE ČISTA RESNICA: (https://odysee.com/@TheCoon:b/Dr-Chetty-Spike-Protein-Otrov-Sa-Agendom:4)

New Report

Close