Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tretji otrok

Tretji otrok

DA ali NE.

Koliko velika hiša nujna za 3 otroke? Naša zdaj cca 200 m2. In mi smo v mestu. Če pride tretji bomo dolžni iti živeti v hišo ot moža v Sappado gor v hribe. Uni ka imate 3 otroke, koliko m2 imate?

Dašenka!!!  Oj!

A imaš že 2??

Na vrt postavi eno mobilno hiško, ki bo dnevna soba, dnevno pa dajte najmanjšemu, ta tretjemu.

Ej, kakšne barve oči in las imajo deteca?

Odgovor na objavo uporabnika
na vrt, 24.04.2025 ob 20:17

Dašenka!!!  Oj!

A imaš že 2??

Na vrt postavi eno mobilno hiško, ki bo dnevna soba, dnevno pa dajte najmanjšemu, ta tretjemu.

Ej, kakšne barve oči in las imajo deteca?

hahaha so v 2 …

Prvo je princessa ka ima svetle oči kot oče in malo oranžne lase kot jaz.

In pole fantek. Še majhen tak da ni 100%. Ma zdaj prav črni lase (tak imel oče) in modre oči.

Ko bereš ta forum, se ti zazdi, da ni vse lepo in prav v tvojem življenju. Pri nas so trije otročki, pa smo v stanovanju velikem mal manj kot 80 kvadratov. Za katerega sva oba zakreditirana, tako da večjega kupovala ne bova. Nikdar se mi ni zdela, da kaj manjka.

A imata oba fetalni alkoholni sindrom ali samo deklica?

Kaj jim bodo kvadrati, če je mama pijanka…

Vsi vemo, da je prva Izabella. Kaj pa sinovo ime?

Pri nas tako: vsak more imeti vsaj 24m2 otroške sobe in izhod na balkon/teraso. Samo okno ne valja.

Da pol slučajno ne bi hodili na čik skozi sorojenčeve sobe balkonska vrata.

Vsaj 4 spalnice / sobe. Vsaj 2 kopalnici. Velika kuhinja in dnevna soba. Pa velika shramba. Pa 2 ločena wc-ja.

Meni ne bi bilo všeč živet v hribih, mi je premrzlo. Koliko m2 pa ima hiša v Sappadi? Kvadratura bolj malo pove, vprašanje je bolj, koliko imaš ločenih prostorov. Fantek bo rabil svojo sobo, deklica tudi. Na začetku lahko imata dva isto sobo. Ampak pol ko bodo najstniki, pa nujno vsak svojo.

Jaz bi tako, 24.04.2025 ob 23:09

Vsaj 4 spalnice / sobe. Vsaj 2 kopalnici. Velika kuhinja in dnevna soba. Pa velika shramba. Pa 2 ločena wc-ja.

Meni ne bi bilo všeč živet v hribih, mi je premrzlo. Koliko m2 pa ima hiša v Sappadi? Kvadratura bolj malo pove, vprašanje je bolj, koliko imaš ločenih prostorov. Fantek bo rabil svojo sobo, deklica tudi. Na začetku lahko imata dva isto sobo. Ampak pol ko bodo najstniki, pa nujno vsak svojo.

Zdaj tuki je tak cca 200 m2, naša spalnica ogromna, ogromna kuhinja in dnevna res ogromna. In pole še dve velike sobe. V Sappadi velika hiša 600 m2, mož pravi da tam lahko 10 otrok če bomo hoteli. In velika parcela. Samo so hribi in mraz..

naši so trije in imajo gornji štuk za sebe caa 120m2 pohodne površine

3 otroške z izhodom na teraso

kopalnica

wc

skupni dnevni prostor

Mi imamo tudi tri. Živimo pa v zgornjem štuku pri mojih in nam je tako ok. Vsi trije otroci imajo skupaj sobo, pa so vsi trije še v osnovni šoli in v redu funkcionira. Imamo nekje okrog 85 kvadratov.

Dashenkaa, 24.04.2025 ob 20:10

DA ali NE.

Koliko velika hiša nujna za 3 otroke? Naša zdaj cca 200 m2. In mi smo v mestu. Če pride tretji bomo dolžni iti živeti v hišo ot moža v Sappado gor v hribe. Uni ka imate 3 otroke, koliko m2 imate?

nujno je imeti 2 m2 za posteljo – no, lahko je pograd, pa še tega ne rabiš,

1 m2 za stol v jedilnici in 2 m2 za omaro

Res misliš, da je prostor tisti, ki pretehta št. otrok v družini?

Da so tisti, ki imajo na voljo sobane zase, srečnejši od tistih, ki si npr. delijo sobo s sorojencem?

nujnost, 25.04.2025 ob 10:34

nujno je imeti 2 m2 za posteljo – no, lahko je pograd, pa še tega ne rabiš,

1 m2 za stol v jedilnici in 2 m2 za omaro

Res misliš, da je prostor tisti, ki pretehta št. otrok v družini?

Da so tisti, ki imajo na voljo sobane zase, srečnejši od tistih, ki si npr. delijo sobo s sorojencem?

Hh no ja, ne bomo pretiravali. Enojna posteljna in stol v jedilnici ne bo zadostoval. Niso potrebne sobane, niti zlato, a nek minimalen denar in prostor, da jim omogočiš normalno življenje. Vsak teden tu gor kakšna fehta in tuhta kaj bi kuhala za 5,6 ljudi, ker nimajo denarja. Ni vse tako idilično.

nič, spimo en na drumu.

zanimovo ej, že tok časa si v slo pa vsakič slabše pišeš

zblojenka

New Report

Close