Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Tretma z mlečnimi kislinami?

Tretma z mlečnimi kislinami?

Stara sem 34 in imam po obrazu kar nekaj brazgotin ki so mi ostale od stiskanja mozoljev. Ravno tako so na obrazu že gubice. Pa bolj me zanima če je katera šla na tretma z mlečnimi kislinami?
Kozmetičarka mi pravi da je to super zadeva, ampak bi rada slišala od nekoga ki je šel in mu je pomagalo do lepše čiste kože.

Hvala

živjo,
ne vem kaj točno misliš z mlečnimi kislinami.
Kisline so super za nego kože in v boju proti gubicam, nepravilnostim, pigmentnim madežem…

vse lahko kupiš in uporabljaš doma, BHA (beta hidroksi kisline) pomagajo v boju proti nečistočam, AHA /alpha hidroksi) so pa dobre proti gubicam, pigmentim madežem.

dobre izdelke ima paula’s choice, Neoderma (krema z 18% aha kislinami), ordinary izdelki. Vse lahko naročiš na slovenskih spletnih straneh.

Tudi uporaba izdelkov z retinolom je super prosti gubam.

pri vseh teh zadevah pa velja, da jih nanašaš raje zvečer in OBVEZNO zjutraj naneseš izdelek z zaščitnim faktorjem, saj je koža bolj občutljiva.

vse to, v skladu z navodili brez težav uporabljaš doma in kmalu so rezultati vidni.
v kozmetičnih salonih so super diamantni pilingi, sicer pa bi se jaz osebno za take zadeve raje naročila pri dermatologih, estetskih kirurgih…vseeno gre za kar orng poseg na koži in ga naj opravi strokovnjak-moje skromno mnenje:).

pa srečno:)

hvala za odgovor

ja v salonu izvajajo tretmaje z mlečnimi kislinami. Rekla mi je da bo naredilo kožo mlajšo, da se bodo odstranile nečistoče in nepravilnosti. Je pa kar drago vse skupaj.
Sem si ogledala tole spletno stran, mi mogoče lahko svetujete kaj naj si nabavim?
Verjetno bi bilo bolj primerno Bha izdelki glede na to da je moja koža nečista?

predlagam od paula’s choice BHA liquid ali pa gel (taka bela embalaža s sivim je napisano), tudi kakšno kremo za vlaženje
težko sicer, res izhajam zgolj iz sebe,znanja o tem kaj sem prebrala…
proti gubicam pa 10% AHA kisline (modra flaška), je samo en izdelek in traja celo večnost

sicer pa tudi kakšen dober tonik, zelo dober in ugodna cena je od afrodite young, ki ima še nekaj laktične kisline, ki lepo čisti kožo.
dobro milo za umivanje od neke slovenske kozmetike 4kidsandus, trdo milo črne barve, res lepo čisti

proti mozoljem je pa super tudi od znamke biologique recherche en serumček, ki se ga nanaša neposredno na nečistoče, tudi super

zdej sem naštela vse kar poznam in sem stestirala pa tudi komu priporočila in je zadovoljen.

upam, da tudi vam kaj prav pride:)

New Report

Close