Trgatev kot.. ideja
No tuki mi je zvezdica dala eno res.. kul idejo…, da se debata okrog tega ne zgubi na debati o njeni hiški, vam tukaj dam v zobanje (ma res je še deleč do takrat), eno noro idejo: srečanje gmajn’čkarjev na trgatvi pri zvezdici, ki pravi, da jim trgačev vedno manjka. Dajmo to idejo do trgatve razdelat in premlet, in.. ma oštja jest sem kuj za :)))
Jani ima veliko željo… bit’ enkrat na trgatvi :))
Dijo bono Jani…..Pridi trgat še namesto mene….Ma zdaj pa zares….Ni problema…trgače vedno rabimo. Ampak vedi, da na žalost jaz svoje hiške še nimam in boš moral taščo pa tasta gledat…pa vso ostalo žlahto. Ko bom pa enkrat imela hiško…eeeejjjjj….kakšna trgatev neki…..potlej bo žur…….saj veš…v tisti večnamenski sobi….pa kaminček bo gorel….pa pizze in kruhek bomo pekli, pa kakšno pršutko na mizo vrgli….ja…ko bo enkrat MOJA hiška postavljena….to bo ŽUUURRR!!!!
sej, zvezdica, zdej izkoristi, ko ne boš od “svojega” dajala… nej se tast pa tašča izprsita hehehehe, in ne nazadnje.. mislim.. tisti spodaj omenjeni hram.. vendarle.. bi ga blo tud za pogledat a ne :))))
No glede na to, da imamo do takrat še veliko časa… ideja ni za vržt, ne glede na to, a ma zvezdica svojo hiško al pa ne :)))) aja, sej mi gmajnarčki nismo kej zahtevni… samo veliko heca, pa neki dela, pa kakšno orenk malico ke ne da :)))))))