Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Trgovanje z delnicami

Trgovanje z delnicami

Dovolj je bilo! Treba je vnovčevati pozicije, bolje drži ga kot lovi.

Najboljša pozicija danes spet v plus 5%, prodal pri točno100% donosu. Dovolj je bilo nervoze, taka strma rast kliče po korekciji. Bom jo spremljal, morda spet vskočim kasneje.

Pozdravljen, iščem nekoga, ki bi mi malo razkazal svet delnic in trgovanja, nevem kje začeti in kako. Bi bil morda kdo pripravljen? plačam kavo 🙂

Pozdravljeni, zanima me če mi lahko priporočate kakšno knjigo, ki ste jo sami prebrali in se vam zdi uporabna, glede prodajanja/kupovanje delnic, branja grafov, plana/strategije, itd…

dd

Vprašanje glede Captraderja?
Kakšna so tveganja da gre recimo v stečaj, ker je bolj majhen broker, nek bolj eksotični gmbh (fxflat)?
Kako je v tem primeru s portfeljem ki ga imaš tam?
Stoji zadaj Interactive Brokers in imaš v resnici delnice pri njih ali kakšna je ta relacija?
Mene osebno malo skrbi imeti velik portfelj investiran pri takem online-brokerju.

Dadas Investitor, če še spremljaš forum me zanima kako začeti iz nule, naslov prebranih knjig, spletne strani preverjenih informacij ipd.

lp

oj, morda malo nelagodno, ampak bi se morda lahko pogovorila preko maila? imam nekaj vprašanj, če vam ni težko. lp

Bi znal kdo na kratko odgovorit, kako je z dolgoročno prodajo delnic v Sloveniji? Glede na to, da je davek do prvih 5 let precej visok in pade na nič šele po 20 letih, ali se sploh splača ubadati in iskati strategijo za investiranje v delnice ter čakanje manj kot 20 let? Ali kdo prodaja in kupuje delnice v zgolj letnih intervalih?

Na kratko, ni treba romanov razpisovat če ni časa… 😀

pozdravljen dadas investor. drugace trejdam crypto od 2017 ,vendar bi rad se sprobal se v delnicah. ali je res potrebno odpreti firmo za trgovanje z delnicami? pri odprtju racuna na interactive broker rabijo tax indentification number. ali je to davcna? ali davcna +si od firme ? trejdal bi za sebe. hvala za odgovore

Na kateri platformi pa ti trguješ z delnicami ?

New Report

Close