Trgovanje z valutnimi pari (MMA&ELF2)
Ko slišiš besedo visok dobiček, sploh garantiran in obljubljen visok dobiček, leti daleč daleč stran. Forex je zadeva, primerna za izjemne strokovnjake. Lahko dobiš, seveda lahko pa tudi izgubiš. In to ogromno.
Vse ostalo, sploh 50% (najbrž mesečni?) dobički je en velik nateg. Odločitev je tvoja.
BTW, poglej njihovo spletno stran. Če še šumnikov ne znajo napisati, a ti bi jim pa zaupal svoje premoženje?!
Če še vedno oklevaš, daj na google FinanzasForex, pa malo preberi o tisti čudoviti zgodbi o fenomenalnem uspehu in izjemnih garantiranih dobičkih. Ti bo dalo misliti…
Sam sem pri njih že 2 leti. Pravila so znana, ve se, kdaj so meseci za izplačila in vsak ima vpogled v stanje na svojem računu. Do sedaj so bila vsa izplačila korektno izplačana. V preteklem letu (2012) je bil letni donos cca. 30%. Trgujejo pa na valutnem trgu. Preden sem tja vložil nekaj denarja, sem na netu preverjal, če ima kdo slabe izkušnje, pa nisem naletel na nikogar. Meni zadeva dela.
I have invested there first time in 2007. Yields were great since then although they are smaller in last two-three years, but there are always problems with payments.
I have to wait min. 2 months after their payment period to get money to my personal account even if I order it in time. And the last time I didn’t get it at all and now they want a meeting with me to explain me something about their procedures – I don’t know what!?! I just need my money out. I am not interested in their proceduressince they are not ready to write about it but only to talk about it. I sent them several e-mails but not once they answered something worthwile in a written form.
So people, be extremly carefull with that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sicer je star post, ampak, ker ljudje tako radi verjamejo in so tudi v enem letu že vsi obogateli z vsemi objavljenimi, podobnimi posti.
Tisti, ki vedo, npr. da za hujšanje in kakšno mišično maso potrebuješ malo več kot pet minut na dan, ne bi ženske verjele, da je temu res tako, kot pravi reklama. In še garantiran uspeh.
Vedno znova se čudim, kako ljudje nasedajo, znova in znova. Enkrat bom tudi na lotu zadela, ampak, če vsaj listka ne bom kupila, bo utopija o tem sanjati in še garantirano upati, da se bo to res zgodilo.
Najboljša je pa ta, ker že tako nimajo (če iščejo že postranski zaslužek), potem jih pa še napnejo, da vložijo nekaj sto evrov (od kje, če nimajo), pa potem niti centa ne zaslužijo.
Če se že v naši državi primerjamo z vsem, se dajmo pa še malo s plačami, da ne bo potem res preveč naivnosti, kjer bodo nekateri še naprej cuzali denar od ljudi, ki ga že tako nimajo. Pa če bi tudi naivni že lahko z leti postali malo manj naivni! Ker tudi na torti tisto rjavo ne pomeni, da je res čokolada.
Ma ni panike ljudje, januarja 2016 bom vse izplačal in poplačal, nč se ne treste, sem prodal PUCHA amg 63 pa hiško vrnil na palmi v emiratih, pa sem spet poln k puška. aja pa unih 30 mio so mi tudi odblokirali, tko da vsi pridete na vrsto……..najprej pa morm vrnit Beganovicu, ki me za vrat stiska….pol pa kr v vrsto, vsi boste dobili svoje…
papa iz Šenčurja
No, kje ste zdej vsi, k mamo dinarčke? Smo prebil na ta novi Timi 500 k EUR, zdej pa noben noče nazaj svojega denarja? Kr pokličte me al pa pridte v Šenčur, denarja je sicer samo za prvih deset, ampak bolje nekaj kot nič ha?
Hunter:
Če ni ni, lahko mi pošiljate izterjevalce in mafijce za vrat, ampak če ni dinarčkov, ne morem dati…
Aleš Čebulj zelo fajn je pisati, da ti lahko pošljemo izterjevalce in da če nimaš denarja ni izplačila. Vendar te moram opozoriti, na tvoj odnos do vlagateljev, ki je ni kakav. Ljudje so ti zaupali svoje zadnje prihranke in upali na boljše življenje. Ti si pa veš čas gnal luksuz. In ti ni bilo mar za nas in se danes ti ni mar. Mar ti je samo zase. Svojih obljub redkokdaj držiš. Se sploh zavedaš, da vsega tega v preteklosti ne bi imel, če mi ne bi bili tako naivni in vložili v tvoje produkte? Mnogo od nas izplačil niti videli nismo. In bedaki smo ti slepo verjeli. Od tebe bi pričakoval vse več kot bahanje. Ampak očitno ne premoreš niti tisto malo modrosti. Premlad si se, da bi to sploh zmogel. Saj se ne znaš vesti, do nas vlagateljev. Vse gledaš samo skozi denar. Ljudje, ki so tebi zaupali denar so nekateri danes na sodišču, ker prodajajo njihovo premoženje. A nimaš niti malo sočutja do teh ljudi? Imam dva prijatelja, ki se jim je to zgodilo. In pri tebi veliko denarja vloženega. Kako misliš, da se počutita ob tvojem bahanju.? Ti je res tako malo mar za ljudi? Nisi nedotakljiv. Na koncu koncev imamo pravico te predati oblastem in naj te oni obravnavajo. In to ni grožnja ampak naša pravica. In boš tam dokazoval svojo resnico.
Aleš Čebulj če bo dobil tožbo v Dubaiju ne misli izplačati vseh strank ampak po delih, da se bo za njega plemenitil denar. Njega brigajo ljudje. Njega zanima samo to, da ima denar in da je bogat. Drugo ga ne zanima. To je ledena gora brez čustev. Pri tem mu pomaga kriminalist, ki je očitno vzel zakon v svoje roke. Namesto da bi vse predal dalje. Na koncu jim je cilj izplačati samo denar, ki ga je stranka vložila brez obresti. Ker tako jim je svetoval Čeferin. In na žalost od strank v Sloveniji ni družbe, ki bi tako družbo sploh lahko nadzorovala. Slovenci smo zaupali svoj denar Slovencem. Živijo v Sloveniji. In odpirajo off shore podjetja in račune v tujini. Sistem mafije. Edino kar se nobenega niso ubili. Če si z njimi ti obljubijo vse, izpolnijo nikoli. Ko pa ne zmoreš več pa te pohodijo in jim je malo mar za nas. Tako, da bi ga moral nekdo nadzorovati. Očitno se imajo za bogove.
Pinokio Čebulko se trese ker so bli pr njem krimiči, pa vsi ostali tut…..če mam prave info, naj bi šli Gorjanc, Vrečko in Simonič v kratkem igrat klaviature, Pinokio bo verjetno speljal brez ovadbe/tožbe, ga pa čaka na drugi strani “prjatu” Bego ki je kot sod brez dna k si enkrat v njegovem primežu. Vsakemu svoje.