Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Trgovina CCC

Trgovina CCC

KAko ste zadovoljni s čevlji v trgovinah CCC, predvsem me zanima za usnjene čevlje.

Še nikoli kupila, ker nimajo ustreznih. Glede na ceno, pomoje na ravni Deichmana.

Ponudba cevljev je na splosno ena velika zalost, tisti poceni so sranje, tisti dragi pa vecinoma isti smorn, razlika samo v ceni.

Cevlje kupujem, ko naletim in ne ko jih potrebujem. Lani sem kupila sandale z visoko peto in superge, oboje marka, oboje ful znizano, placala 50€ za oboje.
Skornje in gleznjarje sem prav tako kupila hudo znizane, okoli 50€ oboji.
Poleti sem za 25€ kupila ravne sandale, spet znizane.

Zdaj se ogledujem za skornji za v sneg in mokadini, ni nuja, tudi ce jih ubodem spomladi ali naslednjo jesen ni panike. Oboje sem videla za 150-200€, ampak toliko ne dam. Ko grem mimo trgovin, vrzem oko, enkrat bom ze nasla dobro in ugodno.

CCC zna imeti tudi dober cevelj, a cena ni nizka, edino ce jeful znizan, je treba pogledat material, preslatat cevelj, pogledat kako je lepljen in sivan, pa seveda probat ga, zadnje case opazam, da imajo boljsi cevlji izjemno mehek podplat, dajejo vanje mehke vlozke, da je ze ob prvem poskusu udoben kot copat.

Sem že kaj kupila in kakovost je primerna ceni. Mi pa v tej trgovini tako čudno smrdi in zaradi tega ne zahajam več tja, sploh.

Definitivno ni na ravni Deichmanna, ker ni toliko plastike. Čist solidna izbira za okej ceno. Seveda pa ne pričakujte vrhunskega usnja za 50 evrov ali manj. Meni je všeč, ker lahko izbiram med več kot tremi modeli. In brez te trgovine bi bila v mojem kraju res žalost s čevlji.

Obutev smrdi, pa ne po usnju, ampak po nekih strupih. Trgovke tam se mi prav smilijo. Poznam eno, ki je delala tam, dokler ni našla druge zaposlitve. Si deklica za vse. Od trgovke, blagajničarke, čistilke, matematičarke z knjigovodskimi sposobnostmi…baje še preračunavaš in računaš neke formule…plača minimalna. Domov skoz hodila utrujena, pa je vajena delat. Skoz neke drugačne nesmiselne postavitve..je prav vesela, da je odšla. Menjavajo pa se redno, saj tam zdrži malokdo.


Tudi jaz imam težave s tem, nekim smradom. Ne vem kaj točno spuščajo v zrak, ampak meni
že vstop v to prodajalno tako smrdi, da se vedno obrnem in oddidem.

usnje je bolj svoh kvalitete. je pa velika izbira, sploh manjsih stevilk

Kupil Lasocki firmo ali nekaj takega….nikoli več

Že iz škatle je tako po “usnju” obdelanem z kemijo zaudarjalo da noro. Doma 2x obul potem pa so romali v smeti..

Deichmann je pa podobna fora.

Kje sploh dobiti neko normalno robo? tudi Mass je sumljiv… v butične pa ne želim hodit in plačevat več 100€ za čevlje….

New Report

Close