trgovina danes
rad bi vprašal ali smo trgovci kaj manj vredni kot ostali ki so že ostali doma.Mislim da smo še bolj izpostavljeni kot zdravstveni delavci, ker imamo direkten stik z ljudmi in to brez ustrezne zaščite.Ljudje norijo v trgovino in se zadrzujejo v prostoru predolgo in imajo neposreden stik z nami (sploh na blagajni) in se nihče ne ozira na nas, da smo tudi mi samo ljudje, ki lahko ravno tako zbolimo.Vsepovsod so uvedli neke preventivne ukrepe samo v živilski trgovini lahko naenkrat čaka na vsaki blagajni 30 ljudi v vrsti,skupaj naenkrat v prostoru 200 ljudi.Me pa prav zanima zakaj ste ljudi tako nezavedni da rinete v tako gužvo in prav izivate da dobite gripo in potem bote vsaj vedeli zakaj ste 14 dni doma da lahko pojeste vso to hrano ki ste jo kupili.
Najbrž bo morala vlada ukrepati in vaše delodajalce prisiliti v ukrepe. Je že ena tema bila”HOFER SPRAVI SE NA SPLET ZDAJ TAKOJ” kjer je bilo dosti predlogov kako zaščititi vse, tudi vas prodajalce. Ker da se ljudje še naprej drenjajo v trgovinah, kjer tudi priporočena razdalja ni možna, sploh na blagajni, je nesprejemljivo!
Sproštovani prodajalec, prosim vas da komentirate v temi HOFER SPRAVI SE NA SPLET ZDAJ TAKOJ
https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=151&t=11206873
Zanima me vaše mnenje kaj bi bilo možno, kaj bi bilo (hitro) izvedljivo, koliko bi vam olajšalo/otežilo delo in če imate še kakšne svoje predloge. Hvala.
Precej folka kašlja, hrka, smrka in pri tem trosi viruse. Kartice, ki jih polagamo povsod, so vse prej kot sterilne. Ogromno ljudi plačuje z gotovino, ki jo valja v umazanih denarnicah v žepih, skupaj z rabljenimi robci. Tudi k samopostrežnim blahajnam morajo priti prodajalci, če se kaj zatakne ali pa kupiš alko.
Včasih je bilo tako, da so vsaj v lekarnah, na poštah in drugih uradih imeli šipe, potem pa so pametnjakoviči, ki nikoli niso bili za šalterjem, to odstranili.