TRGOVINA DSTREET POLJSKA
Pozdravljeni! A ima kdo iskušnje s spletno trgovino DSTREET SEDEŽ POLJSKA. Sem naročila dve različni jakni in so mi poslali dve enaki. Na eno jakno so nalepili kodo in številko katera je od jakne katera ni prišla. Ob reklamaciji se ne odzivajo. Sem pisala da mi pošljejo jakno odgovorili so da jo nimajo. Sem poslala sliko druge jakne za menjavo ne odgovarjajo na Gmail. A je kdo imel iskusnje in kako ste rešili težavo. Lep pozdrav
Napisala večkrat, da mi pošljejo se ne odzivajo. Jakno kateto so poslali je za 20 eurov cenejša. Poslali so dve enake in nato napisali da nimajo jakne takega modela. Ob mojem naročilu niso sporočili, da nimajo take jakne temveč so zalepili številko in kodo od jakne katero sem naročila a jo nisem dobila. Na koga se lahko obrnem glede na to da majo tudi trgovino Dstreet EU . V naprej se zahvaljujem za vsako pomoč katera bi mi prav prišla. Lep pozdrav
- Ne naročam že lep čas v dstreet. Pošljejo artikle manjših številk kot jih naročite določenih artiklov ne dobite v paketu Ob večkratnem pisanju zatrjujejo tda so odposlali artikle ki jih nikoli ne dobiš. Imamo dosti slovenskih trgovin z ugodnimi cenami malo se sprehodit in kupit to kar vidiš. Na spletu kupujemo mačka v žaklju.