Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek trgovina Lush

trgovina Lush

Je katera že odkrila trgovino Lush na Mestnem trgu?

Prodajajo vse za nego telesa in pri njih takooo lepooo diši.

Zadnjič sem samo malo raziskovala, zdaj pa me zanima, če uporabljate kaj njihovega in kako ste zadovoljne?

Se izognem v velikem loku :-))), ker vsakič skoraj bankrotiram, če samo stopim noter. Uporabljam vse vrste gelov za tuširanje, šampon, balzam, deodorant v kamnu, nekaj časa sem imela tudi kremo za obraz, pa luštne stvari imajo za darila. Aja, pa kreme za telo so take, da bi jih kar z žlico jedel, sploh Karma .

O tistem velikem loku – predvsem decembra – se povsem strinjam z aveno. Jaz uporabljam kremo za po britju (je bila draga ampak jo imam že vsaj 2 leti, pa je še pol nisem porabila kljub tedensku uporabi), zelo pa sem zadovoljna tudi s šamponom za suhe lase. Malo je sicer smešen, ker je v kosu ampak se navadiš.

šampon za lase v trdem stanju, balzam za lase, za tuširanje, mila….zeloooooooooooooooo fajn

Že davno odkrita, super. Najboljša je pa masažna ploščica v obliki srčka s tapravo čokolado v sredini. Mene dragi zvečer zmasira (tudi masaža je lažja, ker gre ful gladko ) in še zjutraj božansko dišim… da o pilingu z mandlji sploh ne govorim..

Meni je všeč, ker lahko recimo kupiš samo eno žlico maske.
Pa tista mila v kosih…

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

New Report

Close