Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Trgovina mana

Trgovina mana

A kdaj zahajate v trgovine MANA? Daj resno mi povejte, kakšna je tam kvaliteta cunj in kolikočasa zdržijo. zanimajo me predvsem kakšna otroška oblačila, za do 10-letnike.

Že več kot deset let jo nosim pa je še vedno super. Bunda v kroju plašča je tudi super. Sicer sem jo lani šivala. Odlične stvari za rajo.

Velikokrat grem mimo Mane na sprehod in spotoma pokukam noter. Ja, večinoma je pofl roba, imam pa eno super poletno laneno obleko, ki se ji dve poletji nošenja nič ne poznata, pa en fajn pulover in eno obleko od lani jeseni, oboje nosila celo zimo, precejkrat oprano, pa je tudi oboje še ok.

Če imaš srečo, dobiš kaj precej solidnega. Imam dve majici (čisti bombaž), ki ju nosim že par let.
Enkrat sem dobila tudi zelo dobre kavbojke.
Sicer pa ni kaj posebnega.

Jaz za sina vedno kupujem v Mani, oblačila se niso nikoli uničila predno jih je prerastel. Je pa treba vseeno malo pogledati in ne vzeti kar vsega povprek.

Jaz sem tam enkrat kupovala spodnje perilo in moram reči, da sem presenečena nad kvaliteto, še danes nosim. Je sicer malo videtu, da je ponošeno, ampak še vedno pa je lepo elastično in nič se ne cufa blago.
lp

Slabša kvaliteta od kika, ampak dražja oblačila. Večkrat kaj kupim, ker je pač pod našim blokom in me zanese v trgovino mimogrede. Oblačila so ok do prvih nekaj pranj pol samo še za doma in za psa sprehajat. Vse se spere, zmucka, zbledi, bombažne majice potegne po šivih po diagonali … groza pač. Imam edino nekaj njihovih lepih srajc, ki so ostale normalne.

Živiš na Celovški cesti v Ljubljani?

Jaz imam pa samo dobre izkušnje z mano … moja najljubša obleka je bila kupljena prav v tej trgovini. Nosim jo že nekaj let.

Tudi moje tri korenjake oblačim prav tam – majice, hlače, jakne itd.

pa to ni res…pa kdo še hodi tja kupovat, prosim o kvaliteti pa se res ne razpisujte, ker to ni k od kvalitete! spere, raztegne, scufa, šivi popustijo,…

Meni pa je glede na ceno čisto spodobna kvaliteta, si pač lahko za enak denar kupiš več kosov, in že to odtehta.

Jaz že vrsto let kupijem v Mani in sem zelo zelo zadovoljna. Kvaliteta dobra,

ugodne cene….. same pohvale.

Meni je pa Mana všeč. Čist solidno, jemljem bombaž,perilo, modrc je kvaliteten, nogavice, tudi posteljnina. Marsikaj tam kupim in mi je všeč. Semi zdi Primark večji pofl

New Report

Close