Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Trgovina Mirella v Trstu

Trgovina Mirella v Trstu

Zanima me naslov trgovine Mirella v Trstu. In če katera pozna še kakšno dobro in poceni trgovino z oblačili v Trstu ali v bližini.
Hvala

Tukaj imaš njeno stran na fbju https://sl-si.facebook.com/pages/Mirella/403894936319053
To pa je ena druga zapisala na forumu kako do nje:
Vnesi si notri Piazza Unita in pol greš po tej glavni cesti naprej proti avtobusni postaji. Lahko pa tudi teatro Tripovich Trieste in imaš 50 m stran Mirelo.

Mene zanima, kdaj se v Mirelli zamenja sezona, torej kdaj začnejo s prodajo zimske oz. jesenske garderobe.

Jesensko robo dobijo v septembru, zadnjih 14 dni v avgustu imajo zaprto.

Mogoče veste je v torek 14.8. še odprto

Mirela me ne navdusi zal. Cenwna oblacila slabe kvalitete. Ne morem verjet da to kupujete. In da se kdo tako poniza da se gnete po prenatrpani tegovini. Groza

Mirela me ne navdusi zal. Cenena oblacila slabe kvalitete. Ne morem verjet da to kupujete. In da se kdo tako poniza da se gnete po prenatrpani trgovini. Groza

Ali je v decembru ob ponedeljkih Mirella odprta?

Stvar posameznika,prijetna gospa nevem če je še pri močeh in moja mlajša sestra je tam nakupovala nekaj časa,no zame ni bilo nič,nič takega, ponavadi kupujem v sportdirect v Angliji ali primark ,kupim ponavadi najcenejšo in firmato ter kvalitetno. Skratka stvar posameznika

New Report

Close