Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Trgovina Omara

Trgovina Omara

A kdo ve, kakšen cenovni razred je trgovina Omara? Zanima me za kavbojke, majice …
Hvala

Približno tako kot Zara..malce dražje od H&M-a.

Pri tej trgovini se vedno sprašujem ali gre za second hand shop (Qulandija KR) ne vem tako imajo postavljene stvari in ko grem mimo me sploh ne potegne, čeprav vse izgleda novo.

Men se zdi pa mnogo dražaja od Zare. Bulerji so po 200€, hlače ne dobiš pod 70. Kavbojke so po 130€.

bila v Kamniku, kupila nekaj kosov, ampak za ta denar nikoli več, ker roba ni kvalitetna, po nekaj 2eh, 3eh pranjih se vse raztegne , cene imajo pa nabite, dobivajo jih pa iz ITA za đabe

Predrago za ta pofl. Ne morem reči druge besede… Pa grem ob vsaki priložnosti v to trgovino, da malo pofirbcam. Preslaba kvaliteta, predrago, pravzaprav čisto nič posebnega. Kao nek italijanski stil, ki pa to ni… Čisto vseeno, če se zapelješ do Trbiža, kjer za skoraj enaka oblačila daš več kot pol manj.

Mene spominja na Promod. Veliko šarastih stvari. Edino čevlji vsaj na fotkah zgledajo v redu – cirka po mojem okusu, razen kar se denarja tiče. Potem pa res raje nabavim martenske original.

Imajo razlicne znamke, tako da se cene razlikujejo. jaz sem danes dala za kavbojke 130, kar se mi zdi zelo veliko, za reklc 50, za majico 37, za pas 37, kar se mi zdi ok.

Cene so take, kot jih imajo v Dieslovih trgovinah.Hlače čez 100eur, jakne od 100 do 500eur, torbice tudi okrog 200eur.Vem, ker veliko kupujem tam.
lp

Za obleko sem dala 160 EUR, za škornje okol 90, za usnjen plašč pa 100 Eur. Se mi zdi malo nelogično to okol cen, kvalteta je … pač ne prav nekaj – moram pa priznat, da so mi posamezni kosi resnično všeč. V QL Kranj je osebje zelo na nivoju …. (svetovanje, uslužnost …. ).

Kdo pa vodi to trgovino v Kranju?

Saj osebje je povsod ustrežljivo, ampak na čase tudi preveč tišasto – kar na vsak način ti hočejo nekaj prodati. Sem že kupila nekaj kosov, ampak tko kot je predhodnica rekla – po 2 ali 3 pranjih lahko vržeš stran, na prvi pogled pa zgleda zelo dobro. cene so pa tudi meni glede na kakovost previsoke.

V trgovini Omara imajo kitajske, poceni stvari, kupujejo jih v Padovi na kitajski tržnici. Šal stane cca 3 EUR, prodajajo ga po 30 EUR. Roba je izredno slaba po 2-3 pranjih lahko vržeš v smeti….stran od tam

Se mi je zdelo, da mora biti vse kitajsko!!!! Kolegica je kupila 2 jopci, sta se obe zmuckali po 2-h pranjih. je želela reklamirati, pa so se obnašali skrajno arogantno in nič zamenjali…po mojih izkušnjah ima HM bistveno boljšo kvaliteto. Če hočete “pocenkarske” cunje, si jih kupite v Italiji (kjer plačaš toliko, kot je vredno)….

Predlagam, da se odpravite v Italijo in dobiti enake stvari za precej manj denarja…oz za toliko, kot so res vredne. Iz prve roke: enake kavbojke Imperial imajo v shopping centru Tiara (zraven Ikea, Vilesse) za 60 eur. V Omari take prodajajo za 160 eur.

Jaz se strinjam s Sandro123. Sama veliko nakupujem v Italiji, veliko več izbire in mnogo ceneje, pa tudi odnosi prodajalcev so mnogo boljši. Poleg tega, če kupite v Omari robo z napako, ki jo odkrijete kasneje – nič ne bo od vračila denarja. Meni je za čevlje, ki so se potrgali po 14. dneh, direktor takoj povedal, da je to pa stvar nošenja. Čevljev še videl ni pa je že vedel, da je stvar nošenja???!!! PO 14 dneh??!! Nisem vedela, da majo tuk kratek rok trajanja, sorči :P.

Zelo razočarana, pa tako sem bila vesela, da je končno prišla taka prodajalna v Slo. So pa cene tako navite, da raje 100 eur za tank bencina pa imam izlet in nakupujem v It po normalnih cenah super robo, pa brez težav za vračilo ali menjavo.

Za kakršne koli reklamacije obstaja organizacija Zveza potrošnikov slovenije, če še ne veste vam prodajalec mpora zagotovit 1 letno garancijo na jeans izdelke,.. tako da punce, kar reklamirajte kar je za reklamirat, marže so več kot preveč visoke tako da jaz želim za svoje plačilo pravi izdelek ki ga bom lahko nosila vsaj eno leto!

zakaj pa ne greste na Madžarsko pogledat, pravijo da ima ta omara veliko madžarskega in ker sem sama veliko krat obiskala madžarske tržnice in te mini butike lahko povem da je zelo podobna roba, s tem da je gori bistveno cenejša,…

Za kavbojke ki niso znamka 100€???? Prosim vas lepo, potem raje kupim diesel, fracomina, itd,…

:/

Prijavite vse kar ni po vašem pričakovanju!!!

Lp!

Punce, odsvetujem!!! Omara me je razočarala tooootalnooo!! Cene navite 3-4x, greš v Italijo, že v Trbižu sem videla dovolj čisto enakih stvari in realne cene! Oblačila pa poden od podna, res ne razumem žensk, ki imajo veliko denarja in se neki delajo, potem jih pa vidš da imajo cunje iz Omare. Meni na misel več ne pade, da bi šla sploh kaj pofirbcat tja.
Naj povem mojo izkušnjo : Kupila sem pri njih majčko s kratkimi rokavi, res mi je bla lepa, klasična bela, na njej pa infinity znak, in v njem napisano love, s črno. (sintetika), malo se je videlo tkanje, ni bila na fino tkana kot bombaž.. Ne znam povedat kaj mislim, ugl. sem prodajalko vprašala kako se majčke obnesejo, če so imeli kaj reklamacij itd.. In mi pravi da ne, da je super. Ajde, jo kupim, še oprala je nisem, (kar ponavadi pred nošenjem naredim) in jo oblekla za do Qlandie. Potem pa vidim da se je že začela nitkat. Jo nesem nazaj, in mi niso hotli sprejet reklamacije, češ da sem sama kriva. Prodajalki pvem, da niti oprana ni bila. Skratka polno nekih komplikacij, na kar sem poslala mami, da je šla ona, ker je malo bolj taka, da zahteva svoje nazaj in ona je dobila nazaj denar. (Da ne bo pomote, stara se 21 let in ne zgledam kot otrok!) Cena majčke punce, pa je bila okoli 35,40eur (s kratkimi rokavi).
Potem sem si rekla da tam ne kupim nič več, na kar so me enkrat spet potegnile dvoje hlače, da bi jih kupila (baggy trenirki), saj sta imeli lepi rožasti poslikavi. Ena od njih je že po prvem pranju in to na 30 stopinj izgubila vse svoje rože!!! Seveda sem bila spet jezna.. Sem dobila sicer denar nazaj. Druga pa je še kar ok, samo sem jo mogoče ene 3x oblekla..

Je pa še ena stvar, prodajalci tam mi grejo na živce, ker ti dobesedno vsiljujejo stvari in kar nosijo pa nosijo v kabino, te pred njo čakajo da se jim pokažeš, za vsako stvari ti rečejo da ti pristoji, meni to v glavnem ne odgovarja, pa tudi ne kupujem cenenih oblačil, ampak da se pa delajo kot da so recimo v Galeriji Emporium je pa tut mal prehuda za takšno trgovino, ki bi se lahko primerjali kvečjemu s kakšnim h&m..
Sem se pa že tudi s prijateljicami pogovarjala in imajo isto mnenje, tudi so bile razočarane z izdelki.
Uglavnem punce, če imate denar si kupujte cune drugje in boste veliko bolj zadovoljne.

Edina stvar ki sem pri njih dobro kupila so poletni natikači, ki so iz nekega lakastega usnja, tisti mi pa res zdržijo, bli so pa okoli 30eur, bili so mi všeč in sem jih za foro kupila, pa sem z njimi še najbolj zadovoljna.

Upam da sem kaj pripomogla, lp vsem

Najslabša trgovina v kateri sem bil. Pulover dobesedno razpada po enem pranju, hotel reklamirati in dobil samo en odgovor, da reklamacijo zavračajo, nobenega pametnega odgovora. Ne moreš se z njimi pogovarjati, ker so zgleda na zelo nizkem nivoju in isti stavek ponavljajo 100krat in se samo branijo. Itak vedo kako je in kaj prodajajo… Pofl roba za ceno znamk. Na internetu sem potem videl isti pulover za manj kot 30e. Nikoli več in vsem odsvetujem, rajši v tujino!

Katastrofa od trgovine! Prodajalke so prijazne – pretirano lažnjivo prijazne, samo takrat ko se gre za nakup, pri menjavi pa že nastane problem. Kvaliteta oblačil je grozno slaba, glede na pretirane cene bi pričakovala vsaj da bo artikel uporaben malo več kot samo 3 pranja (na roke, da ne bo pomote). Pa če že kaj kupujete, preglejte cel artikel, ker bo mogče poškodovan, tako kot je bil moj in si žal po nakupu več ne boste mogli pomagati! Sem res razočarana in ne prestopim praga te trgovine nikoli več.

Tudi sama sem popolnoma razočarana nad omenjeno trgovino. Pred kratkim sem v njej kupila kratke hlače s čipkastim vzorcem. Po enem pranju se je nitka razbarvala, poleg tega so se mi še strgale. Ko sem jih nesla reklamirat mi je prodajalka pod nos pomolila reklamacijski zapisnik z obrazložitvijo, da mi bodo v 8-ih dneh sporočili njihovo odločitev. Po treh dneh me je klicala prodajalka, da moja reklamacija ni upravičena, ker jih nisem pravilno oprala, kljub temu, da sem jih obrnila na napačno stran in jih oprala na 30. Nekaj sem se sicer razburjala, ampak imam občutek, da ne bom ničesar dosegla. V tej trgovini sem kupovala prvič in zadnjič!!!

Tole trgovino že nekaj časa spremljam in gledam oblačila, ki jih redno objavljajo na FB. Ko se je trgovina v NM odprla sem šla nekajkrat pogledat noter in opazila določene artikle, predvsem mi je v oko padla torbica katero sem tudi sama gledala na ebayu-ponaredek Dior. Torbica v Omari je bila identična, le brez obeska Dior (logično). Torbica v Omari je stala 140 eur, na ebayu pa 20 (in to kao Dior). Ampak v redu….zadnjič po dolgem času pa zavijem notri in že tako kot omenjate v ostalih postih, prodajalke katastrofa! Res mi gre na živce, da mi nekdo nosi notri v kabino en kup cunj za katere že takoj rečem, da mi niso všeč. Pa dobro, kakorkoli…na koncu vzamem ene hlače pod pretvezo da so to odlične hlače in so edine še in da so dobili samo nekaj kosov in so takoj šle in da jih bo zvečer objavila na FB in jih bojo sigurno prodali, če jih jaz ne bom vzela. Seveda kupim. Ne mine 14 dni, ko te iste hlače zagledam v trgovini Exclusive. Hlače v omari so bile 50 EUR, v Exclusive pa 20 – identične. In to niti ni edina taka moja izkušnja. Na FB so objavili neko majčko in oglaševali kdaj pride v trgovine – seveda so se fashionistke že takoj postavile v vrsto za to majčko…isto pod pretvezo da je samo nekaj kosov ipd. In seveda čez nekaj časa spet najdem to istooo majčko na neki spletni trgovinci na FB. Cena v Omari 30 eur, na FB trgovinci 15. Tako, da…mene bodo težko še enkrat prepričali v nakup. Pa nič ne rečem…nekatera oblačila so zelo lepa, prav tako čevlji…ampak ta tak denar oblačila brez neke znamke…..zeloo predrago.

kdo je tista huda bejba v kranju črnolasa

1.vse kritike pise konkurenca
2.imam ogromno oblacil iz trgovine Omara-razne majce z dolgimi/kratkimi rokavi,jeans,trenirke, ni da ni. Niti ena stvar se mi se ni unicila-res dobra kvaliteta
3.prodajalke se trudijo da bi bile najbolj ustrezljive kar se da, predlagajo, svetujejo…
4.cene-za kaksen procent previsoke ampak dalec od tega da oblacila niso vredna tega denarja
5.vsaka zenska ima svoj stil, zato nemorete komentirati poden od podna
6.se enkrat ponovim da to pise samo konkurenca, ki jo ima trgovina Omara zelo veliko

No, jaz nisem nikakršna konkurenca, samo ZELO nezadovoljna kupka. Se mi zdi, da prej tale vaš post piše kakšna izmed njihovih prodajalk, sama namreč nimam pozitivnega mnenja o vaši trgovini v BTC-ju, še najmanj pa o prodajalkah, ki jim je reeeeeees težko zamenjat artikel, kaj šele da bi se potrudile in takrat stranki pomagale. In ne, žal ne bo držalo, kvaliteta artiklov je daleč od zelo dobre, niti zadovoljiva, sploh pa ne za takšno ceno.

New Report

Close