Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek trgovina šport 2000

trgovina šport 2000

Kako še lahko zamenjam blago v trgovini, če ne najdem računa. Gre pa se za trgovino šport 2000 v celju.

Poskusi it tja in imej zraven etiketo z oblačil ali pa škatlo od superg-ne vem kaj si kupila in se poskusi prikupit s prijaznostjo-pomoje ti bodo zamenjali!

Če si plačala s kartico, po moje ne bi smelo biti težav. Lej če maš net bančno poslovanje, poskusi poiskati kak zapis o plačilu, pa si ga sprintaj in ga imej s seboj kot dokazilo. Faj je, da veš na kateri blagajni si plačevala in datum pa približno uro nakupa. Tvoj nakup je zabeležen v računalniku in z malo truda ga lahko najdejo.
Z vsem tem, pa z artiklom, ki ga želiš menjat, stopi v trgovino, uporabi koš prijaznih besed in morda ti bo uspelo. Aja mogoče velja reči, da si stvar dobila za darilo, pa da oseba nima več računa itd…..
Držim pesti zate, meni je ekrat uspelo, prav v sportu 2000.

Tako kot pravi se da, hčerki sta dobili za darilo od moje sestre kovčke ampak so full majhni in se ne spravi v njih za en teden počitnic v koloniji na morju, zato sem poklicala sestro in jo prosila za račun, da bi kovčke lahko zamenjala za malo večje in razliko sama doplačala. Sestra računa ne najde spomni pa se tudi ne kdaj jih je kupila. Plačala je z moževo kartico ta pa pravi, da nima klika, izpiske pa baje dobi šele okrog 15 naslednji mesec. Škoda mi je kovčkov ker so lepi ampak nam nič ne koristijo ker so premajhni. Tudi v trgovino sem poklicala in lepo prosila, če se da zamenjati brez računa pa pravijo, da ne.

Brez računa niso obvezani menjati. Tudi v HM ne menjajo več brez računa. Ne vem če bo izpisek veljal, saj bi lahko kaj drugega kupil, ne ravno artikel,ki ga menjaš.

Izpisek koristi zato, da lažje najdejo račun v računalniku, ker je na izpisku tudi datum in ura nakupa.

New Report

Close