Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek trgovina za močnejše ženske – kje, prosim lepo….

trgovina za močnejše ženske – kje, prosim lepo….

Stara sem 35 let, močnejše postave in iščem hlačni kostim ali hlače in tuniko oz. daljšo lepo bluzo za neko posebno svečanost.
Kje v Ljubljani, na Primorskem ali na Obali bi lahko kaj takega kupila (pa da bi bilo primerno mojim letom?

Tisočkrat hvala, punce!

ena je v plavi laguni mini-maxi, ena je nasproti hotela city…emporium: evans, d.perkins, …

Ojla, jaz hodim na šoping za naju oba v Avstrijo v C&A kjer imajo prav oddelek za močnejše predvsem pa zato, ker se dobijo modna oblačila in ne samo žakli kot pri nas.

LP sotrpinka

Odvisno, kaj je močnejša postava, jaz sem na 44/46, dobim super stvari v Emporiumu, pa niso pretiranih cen.
T.

Če hočeš kaj bolj kakovostnega, poglej v Marino Rinaldi na Dalmatinovi v Lj, višje cene, št. pa so od 42 do 56, se mi zdi.

V Emporiumu je neka nova Roma pa nekaj – v tistem kotu, kjer je bil prej Evans. Sicer pa še Wallis.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Dorothy Perkins in Evans v Emporiumu. Čeprav ima Evans bolj svečane oblačila, se mi zdi.

Nasproti gospodarskega raztavišča je trgovina, najprej vidiš lekarno nižje dol pri drugem semaforju, proti Delu je pa ta trgovina imajo ravno popust 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.

New Report

Close