trgovine jutri in v nedeljo
A božič ti lahk pomeni nekaj samo, če ne greš v trgovino?
Eni ste pa pravi hinavci, se greste neki zelo družinski dan na božič, čez cel let pa kdove kako je s to družino….Meni je družina čez cel let na prvem mestu – pa grem vseeno kdaj pa kdaj tudi brez nje v trgovino, nesramnost pa taka, a ne? Božič mi v tem pogledu ne pomeni nič, pač praznik kot vsi drugi in vsak ima pravico, da ga preživi, kakor želi. Jaz nobenemu ne vsiljujem svojega pogleda, tudi drugi ne bi smeli napadat tistih, ki mislijo drugače….ampak to je samo želja, ki se ne bo uresničila nikoli, zlasti ne na tem forumu…kjer večina odgovarja čisto nekaj drugega kot je bilo vprašanje.
Nanazan na tel. št. 090 93 98 63 dobiš vse dežurne trgovine.
Sicer mi pa ni treba odgovarjat, pravzaprav lahko počnete kar hočete, jaz sem s tem forumom opravila. Srečno vsem brez izjeme.
Ja, tudi novinarji so radi frej in z družino, pa ti je vseeno samoumevno, da boš čez dan poslušala radio in ob 7h zvečer gledala poročila, ane????
Pa pazi, da ti slučajno danes ne bo zmanjkalo bencina in ne boš zavila na Petrol, veš, tudi črpalkarji imajo družine…..
Joooj, kako me take trapaste in neumestne pripombe razjezijo….
A ste spet rabile eno kost za glodat ???
Tale forum postaja čisto “mimo”, namesto nasveta jih dobiš po glavi,
najbrž se doma tudi za vsako stvar prerekate, namesto, da bi uživali v družinskem krogu…
Pa še to tudi bencinske” pumpe” naj ob nedeljah zaprejo, da bomo samo doma čepeli…. pa k zdravniku gremo tud lahko čez teden in podnevi, ne pa
da za vsako malenkost oddirjate v ambulanto v času dežurstva in delate gužvo drugim, ki so pomoči res potrebni….
SAJ PRAVIM ZADNJE ČASE STE NEKATERE RES OBUPNE, TOREJ
NAJPREJ POČISTITE PRED SVOJIM……
LEPE IN MIRNE PRAZNIKE
Mavrični vitez jaz tebe drugače zelo cenim ( čeprav ne pišem velik, precej spremljam dogajanje na forumu in kakšne poste še prav posebej z užitkom prebrem ) ampak tale tvoj odgovor je pa totalno “mimo”.
Jaz nimam nič proti, če so trgovine ob praznikih odprte, ampak mi še na misel ne pride, da bi šla delat namesto “ubogih” trgovk. Pa veš zakaj, ker sem si svoj poklic prostovoljno izbrala, kakor so si tudi trgovci ( in zdravniki in novinarji itd.). In vsak mora pač prenesti tudi slabe posledice, ki jih določen poklic prinese s sabo. Prepričana sem, da če bi v mojem ali tvojem poklicu priščo do kakšnih drastičnih sprememb, se noben trgovec ne bi sekiral zaradi tega – svoje delo bi morala še naprej pošteno opravljat podnevi ali ponoči ali kakorkoli že. Tako pač je, pa če še tako kruto zveni.
Res pa je, da bi vsak zase najraje najboljše in vsak bi rad bil za praznike doma – ampak to žal ne gre in nikoli ne bo šlo, tudi če bodo trgovine zaprte ob nedeljah in praznikih… še vedno bo ogromno ljudi moralo delat, tiho in neopazno…
Ok, ne bom več, da ne bom zašla čist na drugo področje; nerada sodelujem v takih debatah, ker me silno boli vsa ta nestrpnost do drugače mislečih in drugačečutečih.
Želim vam vsem smeh in iskrice v očeh – vsak dan, ne samo v prazničnih dneh. H.
Mogoče je pa ta moj odziv tak, ker sem trgovec in to v taki firmi, kjer imajo ob nedeljah odprto.
Vsekakor, če bi takrat vedel, ko sem se šel šolat, se ne bi šel šolat za trgovca.
Ni vredno.
Sem že enkrat napisala pripombo k takim komentarjem. Ne gre za to, da so nekateri poklici potrebni praktično non-stop, je pa res, da trgovci niso med njimi, če smo iskreni. Saj ni tako življenjsko nujno imeti doma ravno današnji kruh, pa tudi za druge nakupe bi se lahko drugače organizirali, če bi le hoteli. Mož ima prav tak nujni turnus vse dni in ure v letu, saj je varnostnik, pa zato nikoli ne hodimo ob nedeljah po nakupih. Ker smo se tako odločili.
raglja