trgovine z zdravo hrano v LJ
Kalček je na TRubarjevi 28, Tudi na Poljanski je ena trgovina z zdravo hrano, meni osebno pa je najlubša Bioland na Celovški (blizu slaščičarne Jagoda -eno postajo naprej od Tivolija če greš od mesta proti Šiški), v njej prodaja honorarno bivša lastnica trgovine Biota ga Erika, ki je sedaj žal zaprta (delovala je v stari Ljubljani na gornjem trgu) in za mene je ona najboljša poznavalka tovrstne hrane v Ljubljani in izredna svetovalka.
Drugače pa imajo v hipermarketu Mercator v Šiški precej dobro založeno polico zdrave hrane, kjer dobiš precej stvari (nimaš pa svetovanja).
Kje pa se v LJ najbolj splaca kupovati…a se cene zelo razlikujejo in kaksna je ponudba?
Nike, jaz v MB hodim v Ajdo na stari avtobusno postaji, drugih pa niti ne poznam.Pri nas v MS je bila pred leti ena taka trgovinica, pa jo je lastnica kmalu zaprla, ker ni dohodek pokrival niti najemnine.Tudi v Radencih v hotelu Radin je bila ena, ki se je zal tudi zaprla.Sicer pa zadnje case vsi govorijo o prekmurcih , pa o sunki, pa o gibanici, pa ocvirkih, pa masti itd, tako, da ni nic cudnega, kaksna usoda je doletela te trgovinice
Lp Mojca