Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek TRGOVKE, ADMINISTRATORKE

TRGOVKE, ADMINISTRATORKE

Pozdravljene!

Moja sestra intenzivno isce sluzbo in posilja prosnje. Zdaj pa je dobila dve ponudbi za razgovor, eno v Mobitelu (kot administrator) in eno v Emporiumu kot prodajalka. Sicer bi bila to bolj zacasna varianta, ker je absolventka Pefa. Zdaj pa jo zanimata dve stvari, iz prve roke, ce se da (ne tisti moja soseda je rekle, da je sestra njene …….rekla, da …… in podobno) koliksna je placa in kaksen je del. cas (velja za Emporium).

Najlepse se zahvaljujem v njenem imenu, Mojca.

Moja sošolka je bila sprejeta v Emporium hmalu po otvortivi. Imela je višješolsko izobrazbo in so jo sprejeli za … se mi zdi… svetovalko za oblačenje ali še nekaj bolj eksotičnega. Skratka imela je na koncu pod kontrolo en oddelek v trgovini in obljubljenih nekih stimulacij in kaj jaz vem, kaj še nikoli ni dobila, zato je kar hitro spokala. Mislim, da je fluktuacija zaposlenih v Emporiumu res kar očitna, zato bi odsvetovala.

Naj se zagrebe za mobitel. Plače so po pripovedovanju solidne, del. razmere tudi, torej? Pa pretehta naj možnosti za zaposlitev, oz. delovno mesto po končanem faksu. Mislim, da je vsekakor Mobitel 1a rešitev!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close