Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek trgovski centri na Lošinju

trgovski centri na Lošinju

Ker nekateri kar redno preživljate dopust na Lošinju bi prosila za eno informacijo. Mi bomo letos letovali na Lošinju prvič in ker ne bi želela vse hrane tovorit s seboj, zaradi pomanjkanja prostora v avtu me zanima ali obstaja v mestu Mali Lošinj ali Nerezinah kakšen trgovski center oz. večja trgovina kjer bi se dalo kupit hrano po razumnih cenah (primerljivih z našimi). Hvala za vse informacije. Lep dan še naprej.

ja obstaja KONZUM, pravijo, da so cene enako kot npr. v našem Mercatorju….

Trgovine so, ne samo Konzum – ne pričakuj pa trgovskega centra, kot je Mercatorjev hipermarket. Kolikor sem videla, imajo v glavnem vse, cen pa nisem prav veliko primerjala.

ja, v Malen Lošinju ena velika trgovina(nevem kako se ji reče), dobiš vse cene so različne , v glavnem iste kot pri nas.

ja, v Malem Lošinju je supermarket na križišču, kjer zaviješ v Sunčano uvalo k tistim hotelom Aurora in Vespera.
Ma cene so približno iste, sicer pa itak ne moreš tovorit hrane iz Slo, ker pol rabiš celo prikolico….

uživajte, LP

Tudi v Nerezinah je večja trgovina, kjer dobiš vse potrebno! Za cene ne vem, ker jih ne primerjam

New Report

Close