a je kupil kdo tricikel Berchet, ki je od enega do treh let in pol, imajo jih v Pikapolonci. Cena je zelo visoka(125 eur) proti ostalim triciklom, pa me zanimajo vaše izkušnje. Se ga splača kupit, je res toliko boljši?
Ne vem kakšen je ta tricikel. Ma jaz ji ga sigurno ne bi kupla ker je absolutno predrag. Mi smo ga kupili v Italiji ni bil drag pa nevem sedaj točno koliko je bil, ma se še sedaj kdaj vsede nanj pa ima 4 leta. Ima večjega ampak včsih še zleze na tricikel. tako da se sama odloči
pri triciklih pazi da ima gumena kolesa,palico za potiskanje nastavljivo po višini ,in da se pedala ne vrtijo ko otroka samo pelješ in ne goni,pa da ima mogoče sedež ki se premika naprej in nazaj,da ga lahko dalj uporabljaš.Takega dobiš tudi za manj denarja.
Možnost prijave tem in komentarjev je namenjena za primere hujših kršitev pogojev uporabe, sovražni govor, pozivanje k nasilju, objavljanje golote, in ne za prijavljanje komentarjev, s katerimi se ne strinjamo. Pred prijavo še enkrat dobro premislite, če je vsebina res primerna za prijavo.