Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Triera – izguba mailov

Triera – izguba mailov

Mogoče kdo ve, kako povrniti “izgubljene” maile iz triere? Danes sem se popoldne vpisal v webmail in mi je normalno prikazovalo vse maile. Potem sem si naložil Outlook in dodal račun, vse je potekalo gladko. Ko pa se zdaj ponovno vpišem v webmail, mi piše, da sporočil ni. Izgleda, kot da je izbrisalo vse maile. Mogoče kdo ve zakaj? In če je mogoče te maile spet povrniti? Res lepo prosim za pomoč.

Nisi napisal, da si si v Outlooku nastavil pop3 in ne imap strežnika, zato ti jih je le preneslo v podatkovno datoteko na računalniku ter zbrisalo z webmaila.

Kaj kdo ve, koliko ima Triera uporabnikov? Ker maile s to domeno so že nekaj ukinjali. Drugače pa vem, da dela, ker jo imam tudi sama. Samo mailov se ne da več dobiti nazaj, ko jih enkrat izbrišeš (če nimaš ravno odjemalca). Pa webmail so zdaj kakšna dva tedna nazaj posodobili, tako da sta praktično dva, stari in novi. Novi vsaj bolj spodobno izgleda in je dosti bolj funkcionalen.

Hvala za odgovore. Torej zdaj naknadno ni več možnosti, da bi dobil maile nazaj?

Prenesene imas na racunalniku, nimas pa jih vec na strezniku.

Kako pa jih lahko z računalnika prenesem v outlook? Sam pa se po pravici povedano ne spoznam najbolje na to, zato hvala za vso pomoč.

New Report

Close