Trije v postelji
V zakonski postelji smo zadnjih 5 let trije. Vedno bolj me ubija. Žene ne moti, celo fino ji je. Za to stanje pa sem v bistvu krivec sam. Smilila se mi je, naša kosmata kepa sreče. Ko smo malo bitje prinesli domov, je bilo tako nebogljeno, ponoči je jokalo in je bilo lažje, če spi v postelji in v tem primeru bitjeca ni bilo ponoči potrebno vozit na lulanje. Sedaj so stvari prišle tako daleč, da je naša kosmata kepa ljubosumna, ko pridem v posteljo in se uležem k ženi. Bog ne daj, da se jo želim dotakniti ali še kaj več. Zaradi psa trpi moje spolno življenje. Če se že nekako spraviva na delo, kosmata kepa skače po naju in naju poskuša spraviti narazen. Res je tudi, da pred psom seksati ne morem. Ženo običajno vmes vse skupaj mine. Ker drugje v hiši nikoli nisva sama, saj imava tri otroke, se popedenava v kopalnici pri prižganem pralnem stroju ali pa odpreva vodo v banji. Zadnjič sva celo v avtu in to kar v garaži. Nisem si mislil, da bom na stara leta moral biti z ženo intimen na skrivaj in to v lastni hiši, zaradi otrok in naše kosmate kepe sreče.
Za psa točno vem kakšne prijeme bi uporabil, da bi se ga znebil iz postelje. Problem je žena, ki pravi, da brez pasa ne more zaspati. Kako naj jo spametujem? Nisva več najmlajša, rad bi še užival z ženo v posteljnih vragolijah, dokler se nama še lušta in dokler še lahko.
Grenivka422, 18.10.2021 ob 23:35
Če ni glupa provokacija, bi mene bilo sram to napisat, da mora pes z ženo v posteljo ?!?!!! A ste vsi znoreli ali kaj vam je?
Kaj pa je to takega, če žival spi pri lastniku v postelji. Ok, ne rečem, da ti tako kroji življenje, da trpi intimnost zaradi tega, sicer pa to ni nič takega.
Weed666, 19.10.2021 ob 02:54
Ma karkol odprem, morm tvoje glupe komentarje brat, Grenivka.
Da pejt si jo požul, baba frigidna, karkoli napišeš, je za kozlat, da me mine…
Lahko greš kozlat. Lahko se pa mirno izogneš temu kar ti ne paše brat! Tako jaz nardim, pa še nobenega ne žalim. V glavnem da pes pri ženi spi.
Grenivka422, 19.10.2021 ob 08:57
Lahko greš kozlat. Lahko se pa mirno izogneš temu kar ti ne paše brat! Tako jaz nardim, pa še nobenega ne žalim. V glavnem da pes pri ženi spi.
Vsak registrirani ali pišoč pod stalnim vzdevkom, kdaj dobi po kanti. Če vas pa ni, pa naenkrat teme: kje so registrirani,? Koga pogrešate? Kaj se je zgodilo z ____?
Anonimno 1391, 19.10.2021 ob 10:03
Vsak registrirani ali pišoč pod stalnim vzdevkom, kdaj dobi po kanti. Če vas pa ni, pa naenkrat teme: kje so registrirani,? Koga pogrešate? Kaj se je zgodilo z ____?
Meni je vseeno če so napadalni, sem že sama ugotovila kako je tu gor. Povsem se potem izgubi tematika. Lp
Anonimno 1391, 19.10.2021 ob 10:01
1 nejasnost: Če je spal pri vaju, ga ni bilo treba vozit na lulanje. Ja kje pa je pol lulal? Hvala za odgovor.
Naš pes, ki itak spi v naših posteljah, ni nikoli lulal ali silil ven, ponoči seveda, če je spal z nami. Po moje je mišljeno tako, da pač ni ponoči cvilil in lulal po stanovanju.
Js pa stekam oba. Ko sm kupla pasjega mladicka sem tut hotla da bi spal z nama na postli. Pa je zgleda pes bil prevec pameten in se je raje usidral pred vrati od spalnice..mu blo zgleda pretoplo na postli. Zdej ko ima pesjan 50kil sem kr vesela, da ni na postli. Bi bla guzva.
Mogoce pocasi navajat psa da spi najprej v spalnici pri vama ampak na svoji posteljici..mogoce ga lahko date v hisni box..pac..vse sprenembe uvajajte postopoma in pocasi ampak bodite vztrajni. Spanja na postli se ni kuza naucu v 2h urah in tudi odnavadil se tega ne bo tako hitro. Ce res ne bo slo lahko poiscete nasvet strokovnjaka.
Vso sreco zelim.
Naš pes ima takoj pri vratih od terase svojo košaro in če gre v hišo gre naravnost v košaro in tam not čepi.
Zvečer odpremo vrata terase in rečemo “lahko noč”, se vstane in gre ven – zunaj ima seveda toplo izolirano hiško – pozimi gre v klet ali garažo.
Ni šans da mi hodi pes po celi bajti, kaj šele v zgornji štuk, kaj šele v spalnico, da na posteljo sploh ne omenjam fuj in fej.