Trije v postelji
Počasi in dosledno je treba psa vzgojit. Saj ponoči lahko spet pride, ko pa sta na delu pa pred vrata. Določi se mu en prostor in tam mora ostati, dokler ne prideš po njega. Na začetku mogoče s povodcem in kratek čas, počasi pa vedno več časa. Brez dosti besed, če gre proč, ga odpelješ nazaj na prostor. Brez komentiranja, derenja, čisto na miren način. Psu je treba pokazat, da ni on vodja, tudi v drugih situacijah. Pa veliko potrpljenja.
kdo je tu vodja krdela? očitno odloča pes, potem žena, potem ti ….. pejt k strokovnjakom vprašat, kako psa spravit s postelje oziroma odvadit ležanja v postelji ,. in bodo povedali, da morajo lastniki (cela družina) na prevzgojo … vprašaj pri Alfakanu ali pa pri komu podobnemu … pa ženi povej, da jo imaš rad in da bi bil rad z njo ….. saj ne rabiš ultimata postavit, samo, da bi rad obnovil vajino ljubezen in intimnost ….
Danilo872, 18.10.2021 ob 21:34
V zakonski postelji smo zadnjih 5 let trije. Vedno bolj me ubija. Žene ne moti, celo fino ji je. Za to stanje pa sem v bistvu krivec sam. Smilila se mi je, naša kosmata kepa sreče. Ko smo malo bitje prinesli domov, je bilo tako nebogljeno, ponoči je jokalo in je bilo lažje, če spi v postelji in v tem primeru bitjeca ni bilo ponoči potrebno vozit na lulanje. Sedaj so stvari prišle tako daleč, da je naša kosmata kepa ljubosumna, ko pridem v posteljo in se uležem k ženi. Bog ne daj, da se jo želim dotakniti ali še kaj več. Zaradi psa trpi moje spolno življenje. Če se že nekako spraviva na delo, kosmata kepa skače po naju in naju poskuša spraviti narazen. Res je tudi, da pred psom seksati ne morem. Ženo običajno vmes vse skupaj mine. Ker drugje v hiši nikoli nisva sama, saj imava tri otroke, se popedenava v kopalnici pri prižganem pralnem stroju ali pa odpreva vodo v banji. Zadnjič sva celo v avtu in to kar v garaži. Nisem si mislil, da bom na stara leta moral biti z ženo intimen na skrivaj in to v lastni hiši, zaradi otrok in naše kosmate kepe sreče.
Za psa točno vem kakšne prijeme bi uporabil, da bi se ga znebil iz postelje. Problem je žena, ki pravi, da brez pasa ne more zaspati. Kako naj jo spametujem? Nisva več najmlajša, rad bi še užival z ženo v posteljnih vragolijah, dokler se nama še lušta in dokler še lahko.
Če je psica in dovolj velika, se lahko pač lotiš psice, kot so se baje nekoč v Sodražici.
Ha ha, smešno tole za polulat. :)))
Pri nas pes ni v postelji, je prevelik. In še sreča. Nima splih vstopa v spalnico. Si je pa prikrojila pravila in občasno pride in smo malo popustili. Če ne bi, pa bi ostala zunaj. Kakor se odločiš in kaka pravila postaviš.
Pri vas je žena glavna, pol je pes in pol vsi ostali.
Mogoče še enega psa kupite. Sam ne jih na posteljo puščat, za družbo drug drugemu. Lahko se zgodi sicer, da zasedeta celo posteljo psa in žena in ne bo več prostora.