Trikratna podražitev avtomobilskega zavarovanja
Kakšen bonus?, 11.04.2023 ob 20:18
To je zelo res, 11.04.2023 ob 19:18
Res je zelo so podražili.
Imam vse v kompletu. Zav. Triglav.
Malo me drži nazaj, da ne oddidem drugam, leta bonus.
Katastrofa.
Bonus je tvoj, ne od zavarovalnice! Če greš drugam, ga odneseš s sabo.
Po pravilu bi morali na vsakih par let zamenjat zavarovalnico (če gre za isti avto). Če si dlje pri eni, verjetno plačuješ preveč.
Hvala, da je bonus moj pa nisem vedela. Tako ponavljajo tolk let ste pri nas, imate bonus.
Drugi leto bom dala povpraševanje, tako dela moja hči in ko ji zav. Pošlje ponudbe se odloči za tistega, ki je najbolj ugoden.
Eh mi stari ne bi menjali bank, pa zav. Pa tel naročnikov. Priznam smo leseni glede tega.
atikin, 11.04.2023 ob 20:22
Mah brezveze je menjat zavarovalnico za isti produkt na par let, če konkurenca res nima precej ugodnejše ponudbe.
Zakaj? Ker vas preko vaše davčne številke sledijo. Tako bivša, kot sedajšnja zavarovalnica. Vse, kaj in katere produkte imate in ste imeli, koliko škodnih dogodkov, ipd. Vse vedo o vaši zgodovini zavarovanj tudi pri bivših zavarovalnicah – kar pa ni OK, ker vam dajejo “zastavice”, vas označujejo. Enako, kot banka. Označujejo z različnimi barvnimi “zastavicami” vaš portfelj, glede na prihodke, prihranke, ipd. Spremljanje je vsepovsod, četudi mislite, da vas ne.
Zato je bolje, da če že ni prevelike podražitve storitev, da ostanete raje pri enemu zavarovalničarju.
ti si sele ena gluperda, zavarovalnica ti sledi preko davcne stevilke ce gres na drugo?terba zabita, drzi se metle krota
Julij Cezar, 11.04.2023 ob 21:17
ko gres ti iz recimo save na triglav ti potem triglav sledi preko davcne ?ti si trescena v buco baba zabita….hehe
Julij Cezar:
opozorajam te, da se prenehaš zaganjati v moja pisanja na MON in ne izvajaj spletnega nasilja, žaljenja in omalovaževanja preko svojih pisanj na javnem forumu.
atikin, 11.04.2023 ob 21:19
Julij Cezar:
opozorajam te, da se prenehaš zaganjati v moja pisanja na MON in ne izvajaj spletnega nasilja, žaljenja in omalovaževanja preko svojih pisanj na javnem forumu.
baba zabita, ti trdis da ti pri prehodu na drugo zavarovalnico tara zavarovalnica sledi pteko davcne, pa povej kaj ti sledijo terba, pa nejaj ze grozit baba usekana, povej raje kdo ti sledi hehe
Julij Cezar, 11.04.2023 ob 21:22
baba zabita, ti trdis da ti pri prehodu na drugo zavarovalnico tara zavarovalnica sledi pteko davcne, pa povej kaj ti sledijo terba, pa nejaj ze grozit baba usekana, povej raje kdo ti sledi hehe
Opozorajem te drugič: prenehaj se zaganjati vame in prenehaj uničevat temo. Sprazni si svoje ventile drugje – na mojih postih si jih ne boš.
atikin, 11.04.2023 ob 21:27
Opozorajem te drugič: prenehaj se zaganjati vame in prenehaj uničevat temo. Sprazni si svoje ventile drugje – na mojih postih si jih ne boš.
opozarjam te tretjic terba da dokazes kako te zavarovalnica sledi preko davcne stevilke ko gres k drugi zavarovalnici, ker sem tudi v tem poslu me to resno zanima, ker ocitno ti terba ves nekaj kar jaz ne….glej da te ne bom cetrtic opozarjal hehe
ZK, 11.04.2023 ob 20:11
Zakaj pa rabiš zeleno karto? Verjetno je ne, ker dvomim, da se boš peljal v Švico, Makedonijo ali Črno Goro (to so najbložje države).
Zelena karta stane 1 evro, kar je tiskanje le-te. V bistvu je ne rabiš imet natisnjene niti za te države, ki jih naštevaš, ker registrska tablica zadostuje. Zato je na meji ne preverjajo. Je pa priporočljivo da jo imaš natisnjeno, če do česa pride.
Julij Cezar, 11.04.2023 ob 21:33
opozarjam te tretjic terba da dokazes kako te zavarovalnica sledi preko davcne stevilke ko gres k drugi zavarovalnici, ker sem tudi v tem poslu me to resno zanima, ker ocitno ti terba ves nekaj kar jaz ne….glej da te ne bom cetrtic opozarjal hehe
Terba, tebi nimam kaj razlagati in pojasnjevati.
Odterbaj dol z mene in mojih postov. Alo, spokaj dol z mene na MON.
Pri zavarovalnici Sava je bilo avtomobilsko zavarovanje v lanskem letu z polnim kaskom 1330€ z le 5% bonitet, v letošnjem letu so naračunali 1615€ z 10% bonitet, kar je cca. 21% več. Zdaj pa še ekstremno vreme in bodo še podražili verjetno. To so te zavarovalnice, plačuješ ker rabiš, ko jo pa rabiš jo pa ni,..