Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Trio Zvonček

Trio Zvonček

Pozdravček,

zanima me kakšne izkušnje imate z njimi – iz prve ali druge roke. Kaj igrajo, katere inštrumente uporabljajo? Pa še tole – a se vam zdi 120.000 SIT veliko ali malo za celo noč (skrbijo tudi za animacijo).

Hvala in se “tipkamo”

Ana

HOJLA!

Bila sem na eni poroki, kjer so igrali in bili so prav zabavni! Kolikor me spomin ne vara so igrali ok glazbo, malo manj polk in valčkov, bolj take… ne vem kako ti bi rekla, za staro in mlado, od angleških, hrvaških pa do slovenskih.
Igrice so bile fine, malo smo šivali, malo plesali polko (moški z žensko v naročju – zmagala!!), tekmovali med seboj kdo boljše poje fantje: punce in to ne boš ti meni zizike majal, zmagale ob pomoči koreografije.

Drugače so bili fantje prav prijazni in so se trudili, kar precej, ker je bilo malo manj mladih in pa onadva sta iz tako različnih družin, da se nikakor niso mogli uživeti, a so dosegli, da so bili vsi na plesišču! Mogoče je bilo zato malo manj igric, oz smo bili gor vedno isti, so kar dobro precenili koga bodo gor povlekli!

Meni so bili všeč! Res pa je, da si je našel mojega fanta (tik po poškodbi ahilove tetiva) in ga je hecal in se zafrkaval z njim (le kaj je počel) in ga vlekel pet, da so potem imeli ljudje malo za se smejat.

Pa Račke so otrokom brez problema igral, pa po želji.

LP
Tinkara

Jaz bi se zelo posvetovala z njimi glede igric in glazbe, da bodo res po tvojem okusu. Drgač pa se mi je zgodilo na poroki (ne z Zvončki), vsi so bili ne verni, potem pa so ob prihodu torte, ansambel zbral tekst in glazbo zelo “cerkveno”, da so se vsi čudno gledali. Nekako so stvari, ki jih moraš prej predebatirati z njimi!

Tinkara,

najlepša hvala za izčrpno poročilo, me veseli, da si jih tako dobro ocenila – se bova z dragim precej lažje zanje odločila. Upam, da ti bom uslugo lahko kdaj vrnila.

Lp, Ana

Ta trio je igral na najini poroki pred sedmimi leti. Če so še taki, ko so bili tedaj, toplo priporpčam. Obiščeš vodjo ansambla pri njem doma in se o vsem dogovoriš z njim. Vsega je zadosti – muzike, igric in pri nas je bilo mimogrede šest zjutraj.

Zivjo,
Imas mogoce stevilko od njih. Midva namrec tudi isceva band.
lp,
Grega

Grega izvoli: 031 398-680 ali 041 980-809; upam, da ti bo v pomoč.

Lp, Ana

Zivjo,

Hvala, bom poklical in se poskusil zmeniti z njimi.

lp,

Grega.

Zanimajo me novejši vtisi o triu zvonček – ali so še tako vredu, kot so bilivčasih? HVala

meni so igrali lani na poroki, pa moram reč da so me razočarali.

New Report

Close