Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Trip trap Lesnina

Trip trap Lesnina

MI smo ga ta teden kupili ,ma vam povem da je živa katastrofa bol ko ga privijemo (sestavimo) bol se maja ,pa ga nazaj odvijemo pa isto. Zgleda da noge niso enake višine.
In sedaj vprašanje a ima še katera isti problem a smo le mi padli na škrt robo .???

Malo denarja malo muzike. Jaz ga ravno zaradi tega nisem hotela kupiti sem raje brez. Kaj pa če bi ga nesli nazaj???

Saj to tudi razmišljamo.

Nesite ga nazaj in zahtevajte funkcionalnega, če ne pa denar nazaj. Lahko se obrneš tudi na Zvezo potrošnikov, kjer pomagajo pri takih rečeh, če kaj komplicirajo. Ali pa jim kar povej, da se boš.

Meni se to zdi svinjarija. Ne rečem da bi ga kupla v kakšen 300 tolarjev šopu ampak v Lesnini? Sramota.

Ne daj se okoli prenest!

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Mi imamo tudi trip trap iz Lesnine, vendar smo ga kupili pred tremi leti. Nam se je obnesel super. Doma imamo Prima Papa, tega pa smo kupili za k babici in sedaj v njem lepo papca že drugi malček in do sedaj še nismo imeli nobenih problemov.
Očitno imate smolo. Jaz bi ga reklamirala.

V 8 dneh lahko izdelek brez pojasnila vrneš prodajalcu in zahtevaš plačano kupnino. Do te pa ne prideš povsod, lahko ti dajo dobropis.

New Report

Close