Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek trip trap stol

trip trap stol

Ali poznate kak primer, da bi otrok lahko padel iz stola ali se z njim vred prevrnil?
Jaz ga imam namreč za zelo varnega in ne bi rada bila neprijetno presenečena…

lp

POtrebno se je bati ponaredkov, za original pa še nisem slišala, da bi se kdaj prvrnil z otrokom vred.

Naša punčka je bila zelo navdušena, ko je ugotovila, da ima noge in se je začela nanje postavljati, to je počela tudi v trip trapu. Tisti čas smo bili bolj pozorni, kaj je počela, ko je enkrat vstala, je bilo res nevarno, da bi padla dol. Sva že razmišljala, kako bi jo privezala, da ne bi mogla vstati. Pa jo je minilo in je bilo vse v redu naprej. Sicer je pa tudi meni super stol, pa res mora biti original. Za drugega otročka smo tudi tega kupili.

Mi imamo original, pa se nam je žal zgodilo ravno to, kar si vsak starš najmanj želi.
Punca je pogruntala, da se da z nogami fino odrivat od mize in od začetka, ko verjetno še ni imela take moči, je stol lepo zdrsnil od mize. Ko pa je to poskušala zopet čez nekaj časa, pa se stol ni več lepo počasi odrinil od mize, ampak je obstal in v trenutku je bila ona močnejša in sem jo že videla, ko je padala nazaj. K sreči ni bilo prav nobenih posledic in se je izteklo na najboljši možni način. Stara je bila 8 mesecev.
Le v vednost in opozorilo. Sem tudi jaz mislila, da se original pa res ne prevrne.

Poznam mamico, katere otrok se je prevrnil v originalu. Je pa res, da je bilo na tepihu, ne na parketu, in se stol ni premaknil nazaj, kot bi se menda moral, ko se je otrok odrinil od mize. No, na srečo ni bilo posledic.

Mi imamo dobre izkušnje, smo tudi za drugega otroka kupili taisti stol.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

New Report

Close