Triple A-Invest d. o. o.
Pozdravljeni.
Fant ima s. p. in namerava zgraditi delavnico ter vzeti za del vrednosti investicije kredit. Nek znanec mu predlaga vzeti kredtih pri Triple A-Invest d.o.o., ker imajo menda 4% obresti ne glede na znesek kredita.
Jaz za to firmo prvič slišim in mislim, da bi bilo bolje vzeti kredit pri kakšni banki..čudno mi je že to, da je d. o. o….
Kaj menite oz. ali poznate njihovo poslovanje?
Triple A invest je podjetje, ki se ukvarja s posredovanjem kreditov pri
bankah, s katerimi imajo sklenjeno posredniško pogodbo.
Vzeli ti bodo vlogo, podpisala boš nek dokument, oni ti bodo pa poskušali
pri banki urediti kredit – če ti ga bo banka odobrila (kar seveda ni odvisno od Triple A invest) bodo pokasirali provizijo od banke, kar pa je
pri tej firmi še najhujše, tebi bodo takoj pobrali nekaj tisoč EUR za to,
da so namesto tebe odnesli papirje na banko.
Če imaš pogoje za najetje kredita ti predlagam, da greš direktno na banko, če nimaš pa ti tudi Triple A invest ne more pomagati.
Moj predlog – te firme se izogibaj!
Pozdravljeni!
Moram vam povedati , da sem pri Triple A-Invest dobil posojilo in sem z njimi zelo zadovoljen.
Bili so zelo prijazni.
Elanino. Moram komentirati tvojo izjavo. Vzamejo ti res provizijo, vendar je odvisna od zneska kredita.če si ti plačal več tisoč eurov provizije, potem si pa moral vzeti res velik kredit.Res pa je, da uredijo posojilo tudi tistim, ki sami ne dobijo kredita.
Nihče danes ne dela zastonj, zato je normalno da posredniki vzamejo proviziji. Zato tudi so posredniki. Če se človek ne znajde sam pač mora plačati!
Moje mnenje je če potrebujete posojilo ali nasvet ji kar pokličite.
lep pozdrav!
Daj no ne govori bedarij. Ne ta posrednik ne kateri drugi ti ne da kredita ampak ti tako kot je rekel Elanino samo uredi kredit pri banki s katero ima pogodbo. Čudežev ne more narediti če sam nisi dovolj boniteten – kreditno sposoben.
In še to banke si danes praviloma jemljejo stroške kredita, ki so med 0,5% pa tja do 1% zneska, ki ga financirajo. Tovrstni posredniki ti znajo pobrati tudi 4, 5 in več odstotkov.
Pa đe na prvo, ki je postavila vprašanje: A se ti zdi realno, da bi danes ko je vrednost medbančne obrestne mere EURIBOR okrog 4,6% (odvisno ali je 1 mesečeni ali 3 ali 6,…) nekdo ponudil posojilo po skupni obrestni meri 4%?? To bi pomenilo, da dela z minusom!
Nekako realna obrestna mera za majhen s.p., ki ni ravno boniteten je 3 ali 6mesečni EURIBOR + 2,5 – 3% obr. dodatka. Obrestni dodatki so se namreč pričeli dvigovati z novim letom in enako lahko pričakujemo za naprej (vse dražji viri).
čist slučajno ugotavljam neke povezave, pa si ne morem pomagati, da vam ne bi dal tega linka za vse, ki slučajno premišljujete o kreditih pri tej firmi. se je pred leti gospod direktor tega podjetja na tem forumu oglašal, na koncu že zelo ZELO ZELO GLASNO:) pa obilo smeha.
L.p.