Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Trittico in spozabila sem se s pivom

Trittico in spozabila sem se s pivom

Dobila sem trittico tablete. Jemljem jih cca tri tedne. Danes sem bila s prijatelji na pici, poleg sem pila pivo, po obroku smo dobili tudi neko šilce grenčice. Nisem opita, niti približno. Zdaj doma pa me je udarilo v glavo, da se te tablete ne jemlje z alkoholom, pomembno pa je, da jih jemljem vsak dan.

Kaj naj naredim?! Ima kdo izkušnje?!

Ne vem, koliko si spila. Ali jemlješ celo tableto, ali samo tretjino ali dve tretjini? Jaz se ne bi hecala in danes pač ne bi vzela tablete.

Redno spijem par piv zvečer. In potem kak kozarec vode. Pa vsaj pol ure mimo in spijem tretjino trittica. Vse ok. Verjetno ni super kombinacija ampak se trudim preživet kot pač zmorem.

Nič ti ne bo, ne paničari.

Aja, to je antidepresiv. Jah, če si spila eno pivo in eno šilce, ti ne bo nič, kar vzemi. Če pa bi bila sedaj pijana, recimo 3, 6 piv, 1 liter vina, in trittico, pol bi te pa uspaval.

Odgovor na objavo uporabnika
Ur anonimno, 03.03.2025 ob 21:31

Dobila sem trittico tablete. Jemljem jih cca tri tedne. Danes sem bila s prijatelji na pici, poleg sem pila pivo, po obroku smo dobili tudi neko šilce grenčice. Nisem opita, niti približno. Zdaj doma pa me je udarilo v glavo, da se te tablete ne jemlje z alkoholom, pomembno pa je, da jih jemljem vsak dan.

Kaj naj naredim?! Ima kdo izkušnje?!

Kaj narediti? Najbolje, da tablete vržeš v smeti. Ker to so tiste vrste zdravila, da ko se jih enkrat navadiš, brez njih ne bo šlo več. So tudi druge metode za premagovanje tistega, za kar so ti dali zdravila, samo to zahteva več truda, kot pa “izvolite tablete”.

Čakaj, alkohol je boljša rešitev kot antidepresivi? 0.75 l na večer?

New Report

Close