Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Pomoč voznikom v prometu Trk na parkirišču, prosim za pomoč!

Trk na parkirišču, prosim za pomoč!

Pozdravljeni!
Pred kratkim sem na parkirišču zadel gospo pri rikverc speljevanju… Krivda je po mojem mnenju obojestranska, gospa je namreč vozila po levi strani pasu na parkirišču, jaz pa nisem dobro in vseskozi gledal v rikverc ogledalo. Rezultat: na mojem avtu nič, na njenem rahlo vdrt spodnji del vrat in par površinskih praskic.

Ni bil zapisan noben zapisnik, torej uradno nič. Zanima me, kaj menite, kje bi ceneje prišel skozi; prek zavarovalnice (kot verjetni krivec se mi odbijejo 3je razredi) ali prek kleparja?

Pozdravljeni, težko rečem kje je ceneje. Kot razumem sta se mirno razšla in se stinjala o deljeni krivdi? Navajate,da Vaše vozilo ni bilo poškodovano. Ali je morda bilo drugo vozilo že prej poškodovano? Če smatrate, da ste krivi izpolnite evropsko poročilo s skico in naj voznica poškodovanega vozila prijavi nesrečo na parkirišču. Če bo krivda delejena nihče ne “pade” v višji premijski razred oz. izgubi popusta. Lp

****************************************** Luka V. Rupnik, vodja šole vožnje AMTK Litostrojska cesta 40a, Ljubljana 040/310-140, 01/518 13 56 http://www.prvaavtosola.si, info@as-amtk.si

New Report

Close