Trk na parkirišču

Forum.Over.Net
Forumi Klepetalnice Starševski čvek
STARŠEVSKI ČVEK
Trk na parkirišču
Default avatar
Maljepoknilo
18 Jul 2018 17:52
FacebookTwitterGoogle+PinterestDeli
Danes sem pred eno trgovino spregledala avto, ki je bil parkiran za mano, in sem trčila vanj. Pred mojim avtomobilom je stal en moški, ki mi je zašrajal stoj, ampak semvseno trknila. Takoj sem šla preverit, in ne na mojem in ne na trčenem avtu, ni bilo nobene praske. Moški mi je še rekel, da imam srečo in lahk odpeljem. Jaz sem vseeno nekaj časa še ostala na parkirišču, še enkrat dem preverila, če je kje kakšen ris in čakala, če bo kdo prišel iz trgovine, da se vsaj opravičim in priznam svoje dejanje. Na parkirišču je bilo še nekaj očividcev, rekel ni nihče nič. Potem sem se odpeljala do sosednje trgovine in, ko sem želela preveriti, če je tisti avto še tam, ga ni bilo več. Prej se niti spomnila nisem, da bi lahko vsaj svojo kontaktno številko pustila brisalci. Imam pa izredno slabo vest, kaj mi je storiti?
Pozdravljeni, storiti ne morete nič. Glede na to, da niste pustili tel .št. lahko samo čakate, če vas kdo kontaktira v zvezi s tem. Pohvalno, da hočete zadevo rešiti ampak, če škode ni bilo, ni potrebe, da bi se s tem obremenjevali. Lp