Trn v peti
Imela. Vse sem probala. Tudi na UZ in obsevanju. Absolutno pojdi na to. Mene je bolelo cca 6 – 8 mesecev, bila sem že čiso obupana. Sama ne vem kako me je čudežno nehalo bolet, mogoče mi je res najbolj pomagala fizioterapija.
Pobrskaj po goolgu. Kasneje sem zasledila da obstaja ena krema, ki naj bi pomagala. Bom probala najdi pa ti napišem.
Glej: to sem ti prekopirala. Jaz sem že kontaktirala na ta gmail in se da zmenit. Poizkusi in poročaj ko odpraviš to nadlogo.
“Jz sem bila pri ortopedu,na fizioterapiji pa ni nič pomagalo,ko pa sem dobila kremo od dedka naravnega izvora je pomagalo če jo želite dobiti se mi javite na zs ali email damjana.nejc@gmail.com
kreme se ne da kupiti ne v lekarni in ne v trgovini,cena 12 evrov “
Jaz imam to težavo v obeh petah že več kot eno leto! FT mi ni pomagala, pa me je doktor poslal na UZ in še na lasersko terapijo. Obe terapiji dala 2x skoz, ni pomagalo nič. Kupila sem tudi to kremo od Damjane, morda pomaga za kaj, ampak pri mojem trnu v peti prav nič:((
In zdaj imam še vedno trna v obeh petah, pa sem se navadila živeti z bolečino, drugače ne gre. Zjutraj najbolj boli ali pa, če dolgo sediš, potem se nekako “shodiš”. Baje obstaja operacija, ampak je niti ortoped ne priporoča, je zahtevna, trn se pa rad ponavlja.
Tudi jaz bom hvaležna, če ima kdo še kakšno idejo za odpravo te nadloge.