Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek trobentica vabi!

trobentica vabi!

Dragi starši!
Za nami je december, poln daril in veselih presenečenj. O tem, da se lahko smejimo in zabavamo celo leto, vas bomo prepričali na prvem Trobentičinem večeru v letu 2005.

Z nami bo otroško gledališče Unikat, ki bo uprizorilo predstavo z naslovom
Meh za smeh.

Tinček se joka in joka in karkoli Pavliha poskusi, nič ne spravi Tinčka v dobro voljo. Zdravnik svetuje naj uporabi meh napolnjen s smehom. Komaj Pavliha uspe dobiti tak meh prideta razbojnika in zgodba se zelo zaplete … Nam bo uspelo pozdraviti Tinčka?

Pripeljite svoje najmlajše v četrtek, 6. januarja 2005, ob 17. uri, v Knjigarno Prešernove družbe, na Igriško 5 v Ljubljani. Meh bomo napolnili s smehom in se nasmejali kot že dolgo ne.

Veselo vas pričakuje

Trobentica

Tinkara, za koliko stare otroke je predstava? Mi smo namrec stari sele leto in pol, verjetno smo se premajhni? Je treba vnaprej kupiti vstopnice?
Lp Natasa

brezplačno!
leto in pol – lahko da bo otroka zanimalo, če pa ne, pa boste pač poskrbeli, da bo motil ostale, pa je :))))) takih mičkenih je kar nekaj :)))

t.

Hvala za odgovor. Se nekaj me zanima – koliko casa traja predstava? Smo bili na Dedku Mrazu v Piranu in smo zdrzali celo uro. Je bilo pa veliko glasbe in plesa.

cca 25 minut, torej okoli pol urce, pa morda še kakšno minuto zraven, odvisno tudi od otrok.

Tina, nas ne bo :(((((( …. ima na žalost mož popoldan službo in ostanem samo še jaz, da lahko peljem sina na karate.

buaaaaaa :), pol pa n’č 🙂 pa v februarju, ko bomo delali viteške maske in trobeničine kronice 🙂

:))) ok

saj sem mu mal namignila, da bi lahko s sodelavko turnus zamenjal…. no, bom videla, če bo ratalo 🙂

Mi smo v četrtek že zmenjeni, saj imamo “praznovalni” teden – Imamo že skoraj petletnika pri hiši in se moramo dobiti s temi in onimi.

Tole z vitezi bo pa krasno! Kdaj pa bo “pustna” trobentica? Mi imamo za letos dva viteza v planu. Imamo že čelade, meče in ščite. Zdaj rabi samo mami malo časa in kakšen kroj za “obleko”.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Maja, jaz imam revijo – pustna Burda 🙂

se mi zdi, da so tudi kroji nekje…. in če se ne motim tudi za viteze. Bom poiskala in ti sporočim, … če hočeš 😉

mi pridemo :)))))))))))))

je ena ful prijazna sodelavka privolila, da ga zamenja 🙂

Hop, Cefizelj, ti si fuuuul prijazna.

Poglej, če imaš, pa javi, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

imam :))))))))))

lahko je vitez al pa ninja… oba imata sabljo.

Kam ti prinesem revijo?

New Report

Close