Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Trogir

Trogir

Mi letos razmišljamo o dopustovanju v Trogirju. Sem pa zasledila, da je morje baje umazano. Ima katera izkušnje iz prve roke? Vse info so dobrodošle.

Iskalnik! Vnesi Trogir in Čiovo.

Ja, to je res. Trogir je lep le kot staro dalmatinsko mestece. Najbolje je it na Čiovo ali pa ob obali proti Primoštenu, tam je polno penzionov. Priporočam tudi hotelsko in apartmajsko naselje Medena – tudi za otroke je zelo primerno.

Bili lani na ogledu Trogirja. Po pomoti zavili na Ćiovo. Potem pa smo zaradi gneče stali v koloni 3 ure, da smo prišli s Ćiova na celino. Nikoli več.

Mi imamo vikend na Ciovu, Okrug Gornji. Tam je voda relativno cista, v Slatinah – z mosta na drugo stran pa je res super cista voda cisto na koncu otoka. Glede voznje pa je res, da je potrebno z otoka zgodaj, ker se potem zasici.

Zelo lepo mesto, vendar pazi kje voziš. NEEEEE na Čiovo, ker ne prideš nikamor. Mi smo bili lani na Čiovu in smo šli enkrat v mesto in enkrat skozi mesto na slapove Krke. Ne vpraši, koliko časa smo porabili. aja, mož in prijatelj sta šla eno jutro v Trogir po ribe in ne vpraši kdaj sta prišla nazaj. Za popoldansko malico ( ok. mal pretiravam, ma za kosilo pa ja). Če greš v tisti konec išči apartma nekje na obali.

Morje ni bilo slabo- kar v redu.

Medeno pri Trogirju – zelo ok, mestece samo pa čudovito 🙂

če si v trogirju ali pa na Čiovu si moraš sposodit motor, da kam prideš: Fenomenalno

Tudi mi smo bili na Čiovu.In res preden prideš do Trogirja je prava kriza.Trogir je zelo lepo mestece.Ozke primorske ulice,polno gostilen…Enkrat smo šli do Splita,pelali smo se 6 ur,zaradi zastijev,prometne nesreče,groza.In na koncu smo bili razočarani nad Splitom.Imajo tisto glavno,slavno promenado,dve znamenitosti.Ko smo pa hoteli nekaj pojesti,pa nismo našli niti ene gostilne,razen na promenadi,kjer je gužva.Same trgovine s čevlji…Tako,da je Trogir super.Za plaže pa ne vem.

New Report

Close