Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek trojne pike v nedeljo???

trojne pike v nedeljo???

A bodo v nedeljo res trojne pike (vem, da so danes dvojne).

LP

kakšne trojne pike!!!!
vse bo zastonj!!!!

Sori, mi lahko ena pojasni, kaj to pomeni, dvojne pike, trojne pike? Ker moram opraviti en večji nakup. Hvala!

Da se ne bo kdo noric nalezel:)

To pomeni, da namesto ene pike dobiš tri.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To pomeni, da namesto ene pike dobiš tri.[/quote]

Ne vem zakaj, ampak pri tem odgovoru sem se pa tako nasmejala!!! Mal je ciničen, verjeten zaradi tega.

ja res so!

jaz grem v nedeljo na zrak, na sonce in snega

ne pa po trojne pike. čist ste zmešani, če ne boste izkoristili lepe nedelje in boste v šopingu.

Sploh, če bo dež 😉

nikjer nič ne piše!

http://www.mercator.si/akcije/dvojne_pike

Pa kaj misliš, da bom celo nedeljo v trgovini al kaj? Jaz nakupim kar potrebujem v pol ure. Potem mi ostane še kar nekaj ur za naravo in sonce. Če pa ti nakupuješ po cele dneve, pa je to tvoj problem…

Mercator naj raje cene zniža, da mu ne bo treba kupcev s takimi bednimi forami privabljati.

Za koliko eur pa dobiš 1 piko in koliko je vredna?

hvala, sem že našla. V bistvu moram zapravit 120 eur, da dobim 11 Eur popusta ( s trojnimi pikami)120:4=30 pik x 3=90 pik ali 11 Eur, torej niti 10 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust, tega pa imaš vsak torek, če nakupiš nad 50 eur pri naslednjem nakupu.

To pomeni, da namesto ene pike dobiš tri.[/quote]

Ne vem zakaj, ampak pri tem odgovoru sem se pa tako nasmejala!!! Mal je ciničen, verjeten zaradi tega.[/quote]

😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

New Report

Close