Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Trubači

Trubači

Pozdravljeni,

Ali morda kdo ve za kakšne trubače, ki bi bili pripravljeni igrati na poroki?

Hvala za pomoč!!

Ja jaz poznam dosti orkestrov ! Zanima me termin in kateri orkester zelite?
lp

Živjo!
Nujno rabim poceni skupino trubačev, ki bi bila pripravljena priti v Koper 14.5.2011 ob 22 uri, zaigrati za 20-30min na rojstnodnevni zabavi!

Saita 041276649

Ste zelo pozna,so zelo zasedeni in jih je treba rezervirati veliko prej.Želim vam,da vam uspe dobiti dobre trubače.Pišite mi na mail vam bom posredovala številko dobre orkestra.

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si [email protected] 05 995 40 10 040 829 988

Zdravo, mene pa zanima kdo ve kje lahko najdem trubače ki bi igrali na poroki? Ta bo avgusta, samo kakšne 3 pesmi, najbolj pa si želiva od Magnifica-ubiću te 😀 Hvala

Živjo,

zanima me koliko pa stane, da ti pridejo trubači odigrat eno urco na poroko?

Hvala, LP

Zavisi koga najameš…

Kar poznam jaz in vem da je res kvalitetno, so ˝dej še eno litro˝.
So zelo znani, vsak ki je kdaj študiral v Ljubljani bi moral vedet za njih, pa še marsikdo drug…
Cena pa mislim da niha glede na to kok so zasedeni, mislim pa da niso najbolj poceni…

Druga opcija pa so še trobilci TrobiNOVA, so show preformerji, profiči, mislim da jim ne bo problem naštudirat kak nov komad če je želja…

New Report

Close