Naslovnica Forum Starševski čvek Trump – Clinton soočenje

Trump – Clinton soočenje

He He, berem časopisje po svetu in pri nas, pa mi je padlo v oči tole – nova24tv pravi, da je Trumpi opravil odlično, medtem ko ga takorekoč vsi drugi mediji kritizirajo, da je pač dosegel svoje meje- skratka slabo. A imajo na novi24tv kakšne druge filtre? 🙂
http://nova24tv.si/aktualno/soocenje-clinton-trump-trump-ga-je-opravil-odlicno/
https://www.welt.de/politik/ausland/article158391447/Schlagfertig-und-informiert-Clinton-gewinnt-gegen-Trump.html
http://edition.cnn.com/2016/09/27/opinions/hillary-clinton-donald-trump-debate-opinion-roundup/
http://www.telegraph.co.uk/news/2016/09/27/who-won-and-lost-the-first-presidential-tv-debate-donald-trump-o/

Nora 24 TV ne more navijati za koga drugega kot za kapitalističnega desnega usmerjenca. Od njih ni kaj drugega za pričakovat. Vsi mediji, tudi ameriški, pišejo in govorijo o tem, da je Clintonova absolutna zmagovalka prvega soočenja, seveda pa Nora 24 TV tega ne bo priznala.

Bog jim pomagaj, če še v Clintonovi vidijo levičarko ali pa komunistko:)))

eni vidijo kozarec pol prazen, drugi pa pol poln ☺

Zanimivo je, da je Trump večji komunist kot Clintonova. Na Financah so primerjali njegove ekonomske trditve s programi naših strank in se najbolj ujema z Združeno Levico.

zanimivo.
kaj vse bi ta država morala še naprtit največjemu sinu slovenskega naroda, da njegova televizija ne bi podpirala slovenskega zeta.

zanimivo.
kaj vse bi ta država morala še naprtit največjemu sinu slovenskega naroda, da njegova televizija ne bi podpirala slovenskega zeta.[/quote]

Za časa Trubarja še niso poznali televizije.

A Killary je še živa? Le s čim so jo našopali tokrat….


Kapitalistična svinja je tule kvečjemu Hilary. Izkorišča svojo humanitarno udejstvovanje za bogatenje.
In mimogrede, v anketah so ljudje določili, da je bil boljši Trump. Tko BTW

Pusti kaj pišejo mediji, večinoma si naštel eu medije, ki nimajo nobenega pomena, oglej si sam.

https://www.youtube.com/watch?v=8j3KXg0b7UY&ab_channel=USATV

Sej bodo ljudje povedali novembra kdo je zmagovalec soočenj. In to bo Trump 🙂


Vsi mediji = vsi slovenski, ki so citirali kakšen Guardian? Hanzi TV drugega itak ne pozna.

ne verjamem, da je prevzel priimek nekoga, ki je emigriral v Nemčijo.

[img]http://www.snopes.com/politics/graphics/hitlarymeme.jpg[/img]

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3809204/Most-snap-polls-Trump-winning-debate-landslide.html

Na tem soočenju je gladko opravil z njo Trump, je treba malo druge medije brat, ne samo pro clintonovih, tudi “publika” ga je razglasila za zmagovalca, tako da… Kar se tiče killary, ta baba je zmešana in če nastopi mandat, smo v sekundi v vojni z Rusi in Kitajci, ne vem, kdo si tega želi? tudi Trump ni ekstra, ampak v primeri z njo je daaleč bolj ustrezen za takšen položaj, dec z trezno glavo. Da ne omenjam, da je baba resno bolna in kot takšna že apriori neprimern aza predsednico.

A je kdo od vas sploh poslusal, kaj sta rekla, ali ste na avtopilotu, da avtomaticno sekate po eni strani, ne da bi sploh vedeli, kaj in kako sta govorila?

Jaz mislim poslusat vse, postopno, kot imam cas. Do zdaj je v prvih dobrih 10 minutah ona govorila samo standardne fraze, ni pa povedala nicesar konkretnega, kako bi kaj izvedla in zakaj je kaj narobe (gre se za delovna mesta). Tudi, ko je komentirala na njegovo resitev selitve delovnih mest v Mehiko, ni povedala nicesar konkretnega. Kot Secretary of State je imela vrsto let priliko ukrepati, a ni naredila nicesar (ampak to je ze druga tema).

On, na drugi strani, je povedal konkretno, kje vidi razloge za stanje in kako bi konkretno ukrepal. Z enim ekrepom se ne strinjam (zmanjsanje davkov s 35{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} na 15{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} za firme), se pa strinjam, da je treba uvesti zascitnisko carino, kar bi Slovenija morala narediti obvezno, ce se hoce kdaj izkopati iz trenutnega ekonomskega grezna).

Torej ona leporeci, on je konkreten. Kar se mene tice, je po prvem vprasanju rezultat 1:0 za njega. Naprej bomo pa se videli.

Tole me pa čudi, res čudi. Ampak ja, je Clintonova komot bolj desna od Trumpa.

Ja, jaz sem si navila budilko ob treh in gledala celo reč v živo. Prvih pol ure je bil prepričljivo boljši Trump, potem pa sta po mojem mnenju bila nekje izenačena oziroma mogoče ona celo bolj prepričljiva (no, mene osebno ne bi nikoli prepričala). Zakaj on ni udaril z vsemi topovi po njej, ne vem, je pa dejstvo, da ni udaril. Materiala ima ogromno. Seveda so na CNN-u takoj po koncu udarili po njem, da je bil porazen. Foxa žal ne morem več gledati, me zanima, kako so oni pokomentirali. No, saj verjetno najdem na YouTubu.

CNN seveda ravno obratno od tega, kar si ti napisala. Da je Clintonova predstavljala svoj program, on pa govoril floskule.

Dobra analiza. Se strinjam.

Enostavno ni za verjeti, da nekateri navijate za tega blazneža Trumpa. A se zavedate, da je to nakladač, da mu ni para? Na stotine spletnih strani obstaja, kjer analizirajo in točno navajajo vse njegove laži, ki jih je izrekel skozi leta. Tip laže nonstop. Obljublja, kar ne bo mogel uresničiti in misli znižati davke najbogatejšemu sloju prebivalstva, kamor spada tudi sam. Briga njega za navadne ljudi! Groza. A ste slepi? Ne vidite, da je prepotenten, narcisoiden nakladač???

To pa le iluminati vejo kdo bo precednik.

Saj se spomnimo kako je Bush postal precednik?Izvolili so ga medijske hiše,ne pa ljudje!

Tako da se ve kdo bo precednik,tisti ki bo prinesel več vojn,več pobijanj,več lakote,prodal več orožja,…

To bodo volitve na večje ali manjše zlo. Ker sta oba enako zlo, le da je eno direktno, drugo je pa zakamuflirano.

Da zmaga direktno zlo, je celo bolje. Ker se bo Amerika imela toliko sama s sabo za ukvarjati, da bo pustila svet na miru.

Da zmaga zakamuflirano zlo, bo Amerika status quo, svet bo pa še večji kaos kot je že.

Raje se vprašaj zakaj noben na svetu ni smel nič o clintonovi pisat??Zato ker elita,iluminati vodijo novice,ljudem dajo tisto kar ljudje morajo vedet.Le Trump je vso resnico o njej posredoval svetu.V svoji karieri ni nič naredila pozitivnega.

Oziroma se zelo dobro ve kaj čaka svet,če bo ona presednik.Več vojn,več terorizma,večja recesija,večja nevarnost WW III…

Se ne zavedaš?Ti je vseeno?

TV,mediji,novice so najboljše sredstvo za pranje možganov in prodajanje buč.