Trump pričel z čisščenjem bande tožilec odpuščen, zelena agenda
pikimepiki, 09.11.2024 ob 09:26
Slovenija ima svojega Trumpa in svojega Viktorja Orbana. Trumpova politika in Orbanova politika je Resni.ca od Stevanovića. Politika stranke Resni.ca je prihodnost za Slovenijo!
Samo program stranke Resni.ca je v Sloveniji enak programu Trumpa in Orbana.
Samo Stevanović z Resni.co lahko razhajka bando, ki se trenutno valja v slovenskem parlamentu in vodi Slovenijo v prepad. Banda od Svobode, Levice, Socialnih demokratov, SLS, NSI, SDS, Vesna, …. sami sralci izdajalci.
Stranka Resnica je tud moj favorit. Po naših volitvah mi je bilo čudno, da se ni uvrstila višje. Še bolj čudno se mi zdi, da v mojem službenem okolju nihče ni volil za Svobodo. Tudi drugi so pravili, da poznajo zelo malo ljudi, ki jo je volilo, uspeh pa velik.
Če ZDA niso vukojebina in imajo pošlihtano ločenost oblasti (zakonodajna, sodna), ne bo Trump mogel nič kaj dosti. Če so diktatorska vukojebina, bo lahko si vse podredil. Verjetno so nekaj vmes, kaj bo lahko, vsega pa tudi ne.
Jamral bo pač vedno, da so vsi proti njemu. Če po 4 letih predsedovanja jamra, bo tudi po osmih. Samo ker po tem mandatu ne bo mogel kandidirat več, ga bodo potem lažje obsodili, ker ne bo imel neke imunitete.
Verjetno še najbolje zanj, da umre med mandatom, saj je že star in dementen. Oz. če je pameten, bo poskril kakšne dokaze in se potegnil nazaj. Ampak kolikor ga poznamo, si bo še več dreka nakopal na glavo vmes
V bistvu, če ne bi kandidral za predsednika, bi bil že v zaporu, ker je demokracija nekaj tako svetega, da če narod hoče kriminalca, mora to tako bit. Tako pa pač, v demokraciji se najlažje pred policijo skriješ v beli hiši ali parlamentu, to smo videli tudi pri nas. Samo mandati so v ZDA ustavno omejeni na 2, ustavo pa je tam praktično nemogoče spremeniti. Ko bo Trump to ponucal, če bo še živ, bo pa najebal, ker ga tudi republikanska stranka ne bo rabila več, pa je tam tudi dosti besnih nanj, ki se ga zdaj bojijo, ker jim je stranko ugrabil. 2028 mu bo pa vsa moč izginila avtomatsko in nepreklicno.