trump se bo mapščeval vsej zalegi ki ga je jebala 4 leta
to bo veselo, jaz bi jih pojebal da bi kri scali. saj nisem naiven da je trump nedolžen, gre se za to, da so vsi glih pokvarjeni jebali so pa samo trumpa ki s eje javno uprl mafijski kovid zalegi in plandemiji in še čemu. tista črnska klika bi podpirala ukrajino pa vso golazen vsepovsod, še pomnite ko je obama grozil sloveniji kaj bo, če ne bomo hrvaške spustili v nato
TRUMP BO RESETIRAL SVET HURA TRUMP
Anonimno 9800, 06.11.2024 ob 13:27
to bo veselo, jaz bi jih pojebal da bi kri scali. saj nisem naiven da je trump nedolžen, gre se za to, da so vsi glih pokvarjeni jebali so pa samo trumpa ki s eje javno uprl mafijski kovid zalegi in plandemiji in še čemu. tista črnska klika bi podpirala ukrajino pa vso golazen vsepovsod, še pomnite ko je obama grozil sloveniji kaj bo, če ne bomo hrvaške spustili v nato
TRUMP BO RESETIRAL SVET HURA TRUMP
Hočeš morda povedati, da je maščevalnost po novem vrlina?
Pojdi na Bližnji vzhod ljudi vprašat, kaj si mislijo o takem razmišljanju. Ali pa v Severno Korejo.
Trump bo, nepredvidljiv kakor je, gotovo imel podobno podle ideje, ampak nadrkal bo nič kriv narod, ne z denarjem obloženi poredneži.
Retard, ki še zdaj travmira, 06.11.2024 ob 13:34
Prifuknjenec na ravni 6-letnega cepetavega otroka, ki se boji injekcije! To ste res neverjetni zafuranci, da se tako panično bojite injekcij! Ziher se onesvestite, če zagledate kri! Kurčki mlahavi!
Ne bojimo se igel temveč strupa v njem!
Prifuknjenec na ravni 6-letnega cepetavega otroka, ki se boji injekcije! To ste res neverjetni zafuranci, da se tako panično bojite injekcij! Ziher se onesvestite, če zagledate kri! Kurčki mlahavi!
Trump in jaz sva iz generacije, ko so bile injekcije se steklene, igle pa res debele. Meni so jih pri 6 letih dajali 3x na dan, brez ene potocene solze. (Za mojo takratno bolezen ni cepiva.) In potem mi en od medijev oprani in na smrt presrani cepetavcek pove, da se bojim igel?