Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Tu sploh kdo ki je na izi prebolel corono

Tu sploh kdo ki je na izi prebolel corono

???

Vem za 12 sodelavcev, ki poleg izgube okusa niso imeli nobenih drugih znakov, enga je še malo praskalo po grlu, noben ni imel vročine, ni kašljal, nič sa mo to, aja to so osebe od 20 do 40 let.

Osebno poznam fanta, 15 let, ki je imel samo 1 dan višje temperature, drugega nič, potem medicinsko sestro in njeno hči (bila je rutinsko testirana, po pozitivnem rezultatu so testirali še hčerko) – nista vedeli, da sta okuženi, saj nista niti kihnili (je bilo pa res to v začetku septembra, ko smo bili polni D vitamina) in 95-letno gospo, ki je covid prebolela na nogah, kot kakšen blažji prehlad, je bila pa testirana, ker je imela predviden pregled v bolnici (če ne bi bila, ne bi vedela, da ima covid). To so 4 primeri, ki jih osebno poznam. Poznam pa tudi takšne, ki jih je covid kar zdelal. Očitno je čisto odvisno.

Poznam samo takšne, ki so covid preboleli lažje kot pa gripo.

Jaz pa poznam par takšnih ki so meli hujšo obliko. Začelo se je z glavoboli in vrtoglavicami tako da je oseba par krat skup padla. Med simptomi so bile bolečine križa, hrbta, nog. Teden dni se ni mogla premaknit iz postelje, vročina pa 38 stopinj. Pa povsem zdrava oseba, sicer ma težave z migrenami včasih ampak to je pa vse. Poznam tudi takšnega ko je mel cel teden drisko, utujenost ter boleče grlo. Tudi on se ni mogel premakniti iz postelje cel teden dni. Sam sem pa tudi prebolel ampak z blažjimi simptomi kot so glavobol, težave pri požiranju in izguba vonja, okusa, vročino sem mel ampak ne tolikšne.

Dopis:
Prva oseba stara 27 let, druga pa 45.

https://youtu.be/ZaiS8wx5fnk

New Report

Close