Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tud zrele ženske palijo na neodgovorne, nezrele tipe

Tud zrele ženske palijo na neodgovorne, nezrele tipe

https://www.youtube.com/watch?v=4-zPIYRMmE4

Zopet ti in “slike” nekih glupanov.

Spet ti, zguba.

In? Tut ti kakaš in lulaš. In?

a tako hudo je že, pa še ni polna luna ☺

Sadni, slikice kakšnih gospodičen raje v prešvicanih oprijetih majčkah, kakor pa samo te mišičaste tipe. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

kako si pa to ugotovil, a ti je spet uspelo ulovit eno odovelo uvelo penzionistko? 🙂

Če ma pa raj prešvicane fante k punce. 🙂

jap, ima, sebe. 🙂 to že vsi vemo 🙂

Problematično je, ko mladega moškega začne zanimati fitnes in prehrana bolj kot ženske. Menda ni Sadni kaj zbolel? 🙂

Tud zrele ženske palijo na neodgovorne, nezrele tipe.

Ene palijo, ene pa opalijo /okoli uhe/

Zrele ženske, se pravi starejše, palijo na vse kar jim dovolj laska, vse kar ima zraven še mesa je samo še pkus…

Če je neka ženska v zrelih letih, še ne pomeni, da je zrela. Je samo “stara”. :)) Za moške velja enako.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dosti večji problem je, če te ženske zanimajo, ti pa jim nisi privlačen, tudi zato, ker te fitnes ne zanima, niti več kaj je to zdrava prehrana, kaj šele da bi se tako prehranjeval. Potem pa z brezoblično postavo, mozoljavo faco in brezvezno frizuro, oblečen v še bolj brezvezna oblačila, verjameš, da si ‘catch’, ker se izražaš v pravilni knjižni Slovenščini.

Uspeh pri ženskah je POSLEDICA uspeha na drugih področjih. In bolj kot si VSESTRANSKO uspešen, bolj boš uspešen tudi pri ženskah. Bill Gates, kljub vsem poslovnim uspehom, kot uradno najbogatejši zemljan, to nikoli ni bil.

Dosti večji problem je, če te ženske zanimajo, ti pa jim nisi privlačen, tudi zato, ker te fitnes ne zanima, niti več kaj je to zdrava prehrana, kaj šele da bi se tako prehranjeval. Potem pa z brezoblično postavo, mozoljavo faco in brezvezno frizuro, oblečen v še bolj brezvezna oblačila, verjameš, da si ‘catch’, ker se izražaš v pravilni knjižni Slovenščini.

Uspeh pri ženskah je POSLEDICA uspeha na drugih področjih. In bolj kot si VSESTRANSKO uspešen, bolj boš uspešen tudi pri ženskah. Bill Gates, kljub vsem poslovnim uspehom, kot uradno najbogatejši zemljan, to nikoli ni bil.[/quote]

Vse je v glavi! Če samozavest ne izhaja iz osebnosti, karakterja, kako se nekdo počuti in doživlja v lastni koži, temveč iz zunanje podobe in (pre)obremenjenostjo s tem, kako moraš izgledati, potem 1. sivi las, 1. gubica, ne več tako čvrste mišice, so z vsakim letom vse večja grožnja, kakor neozdravljiv rak, ki mesari tvojo zunanjost na obroke.

Kar nekajkrat sem že videl dekleta “bolj močna v kosteh”, ki so imela res prava bedra, ampak samozavestne, kjer so noge celo izpostavljale s krajšimi krili in štorkljale naokrog z višjimi petkami zelo samozavestno.

Podobno tudi kakšne bolj temperamentna karibska latino dekleta, ki so malce bolj zajetna, nimajo prav nobenega sramu, da ne bi šle na plesišče, čeprav bi se po nekih narcisističnih zahodnjaških in kalifornijskih merilih morale pogrezniti v zemljo.

Ne, in odtod izhaja prava (ženska) samozavest, da ti je vseeno, kaj si drugi mislijo, da ne nasedaš nekim potrošniškim lepotnim idealom, ki na račun strahu prodaja kozmetiko in trži lepotno kirurgijo, če si sam se bi všeč, kot si.

To je normalno. Eni bureki pa cele dneve ob vrečki čipsa študirajo, kaj narediti, da jih bo katera opazila. Da bi malo vložili sami vase, to pa ne.

Če Sadni fitnesira, ga babe že opazijo. vse babe rade pogledajo postavne mladeniče. Kaj bo on s tega izvlekel, če sploh kaj, je pa njegova stvar. je pa v štartu v veliko boljši poziciji kot en, ki nič ne dela na oblikovanju telesa.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

To je normalno. Eni bureki pa cele dneve ob vrečki čipsa študirajo, kaj narediti, da jih bo katera opazila. Da bi malo vložili sami vase, to pa ne.

Če Sadni fitnesira, ga babe že opazijo. vse babe rade pogledajo postavne mladeniče. Kaj bo on s tega izvlekel, če sploh kaj, je pa njegova stvar. je pa v štartu v veliko boljši poziciji kot en, ki nič ne dela na oblikovanju telesa.[/quote]

A se ti zdi, da Sadni fitnesira zaradi žensk? Ne, saj pa to cel čas poudarja, da mu ni do žensk, ker so “glupe ko točak”, torej? 🙂

Vsak nekaj počne v lajfu. Eni ribe lovijo, eni planinarijo, eni fitnesirajo. To je, kot da bi se sumničavo spraševal, zakaj eni igrajo tenis.

Če Sadni fitnesira, ga babe že opazijo. vse babe rade pogledajo postavne mladeniče. Kaj bo on s tega izvlekel, če sploh kaj, je pa njegova stvar. je pa v štartu v veliko boljši poziciji kot en, ki nič ne dela na oblikovanju telesa.[/quote]

A se ti zdi, da Sadni fitnesira zaradi žensk? Ne, saj pa to cel čas poudarja, da mu ni do žensk, ker so “glupe ko točak”, torej? :)[/quote]
Res je.
Vsaka pametna ženska se bo ognila moškega, ki o ženskah meni, da so glupe.
Rezultat je vedno večja zagrenjenost in obsedenost s samim sabo.

Mah ja, spet smo pri tem, kako so pametne ženske baje ful zagrete za neke resne tipe. Če bi to bilo res, ne bi na portalih bilo 10-krat več dedcev, kot bab.

Ogled priporočen le splošno razgledanim ženskam
Si kaj več, kot le lep obraz? Lepota je vsepovsot, prava redkost pa so ljudje z veliko pozitivne energije in strastjo do življenja! Ali si ena izmed teh?

Raje imam manjši krog prijateljev, vendar, če si izjemna ženska in misliš, da sva kompatibilna bi te rad spoznal v živo.

Iščem nekoga s pozitivnim pogledom na življenje in nekoga, ki je lahko dober prijatelj in partner.

Spoznal sem že veliko privlačnih žensk, vendar večina nima tiste pozitivne energije in intuziazma… so materialistke in živijo, kot roboti, ki se vrtijo v večnem krogu »iskanja«. To ni zame. Če nisi ena od teh, in prepričan sem, da nisi, saj bi sicer že zdavnaj nehala brati, pohiti in začni pisati tvoje sporočilo…

Brez skrbi, ne grizem… Najbrž se bom kdaj malo pohecal, te v hecu naročil, da mi prinesi jagode iz vrta čarovnice čirimbare… Šele, ko se prepričam, da nisi nikakršna pošast ali moški, ki me skuša prepričati, da je ženska te bom vprašal »ali lahko dobim tvojo telefonsko številko?«

Lahko povem nekaj dejstev o sebi, kot npr. mojo višino (180 cm) ali barvo mojih las in oči (črni, sive)… vendar raje ne bi, ker stvari okoli sebe ne opisujem na takšen način. Naj ti zaupam, da sem v stiku s svojimi čustvi in, da sem kreativen. Rad pišem spise, ko sem v formi, berem, ustvarjam, potujem, športam in še veliko drugih stvari.

Obožujem dobro hrano, vsake toliko grem ven s prijatelji in sem zaljubljen v morje, ki ima zame prav poseben pomen! Ne morem se dovolj naužiti trenutkov, ko sedim na plaži in preprosto uživam v vetru in valovanju ter šumenju morja. O da!Rad imam tudi poletne noči na vasi, ko je toplo in diši po sveže pokošeni travi! Nič ni lepšega, kot ob morju uživati v nočnem kopanju ali ležati v travi ter opazovati zvezde!

Imam prijatelje povsot in vem, kaj si želim v življenju.

Sem pustolovec in so mi všeč nenavadne stvari, kot je opazovanje polnočnega sonca na severu Finske. Rad pokažem ljudem nove dogodivščine in njihov neomejen potencial, rad jih nasmejim ter pomagam, ko imajo težke čase. Sem zelo svobodomiseln s širokim pogledom na svet vselej pripravljen na izzive in nove dogodivščine. Sem svoboden in ni večjega zadovoljstva, kot če veš da v življenju ni meja!

Kot si verjetno že sama opazila imam zelo visoke standarde, kar se tiče ljudi, ki so v mojem življenju. Obdajam se z izjemnimi ljudmi, ki so pripravljeni na izzive, so zabavni, imajo ambicije, cilje, smisel za humor in vedo kaj iščejo. Imajo pozitiven pogled na svet in lahko sami sebi rečejo: »Rad se imam.« Vedno od ljudi zahtevam le najboljše, saj je le najboljše dovolj dobro zame.

Ali si se našla v tem, kar sem do sedaj napisal?

Ne zagovarjam virtualnega spoznavanja in tega ne jemljem preveč resno; niti nisem tukaj, da bi ozdravil nizko samopodobo. Dokler me ne presenetiš se bom s teboj obnašal, kot z mojo mlajšo sestrico. Torej začni tipkati takoj zdaj… nikoli ne veš… morda celo postaneva prijatelja.

ena je znala povedat, da je tudi sam s sabo z mehkim, da si ne poškoduje roke

Ta bi pa res moral bit čudak. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A ti misliš, da so na portalih same pametne? Se pa motiš. :))

V vsem OH in ah in vsev ti leži, ene primerne ženske si nisi sposoben najti.

Zanimivo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close