Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tud zrele ženske palijo na neodgovorne, nezrele tipe

Tud zrele ženske palijo na neodgovorne, nezrele tipe

Zakaj pa tak sklep, da je nesposoben? Saj pa vsak, ki ima žensko (ali pa službo), je preden je le to dobil, bil v fazi iskanja. Brez te faze pa menda ne gre. Ok, pri nekaterih ženskah je že tako, da ne rabijo iskati, ker so poiskane. Ampak, če tip ne iskal, tudi te ne bi bile najdene. Potemtakem smo vsi nesposobni in je vprašanje nesmiselno. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bi blo lepo, če bi se vsaj enkrat uspel držat teme.

No, vsaj neki si sposoben dojet. Tako je, gvihtam zarad sebe, ženske so pa še vedno “glupe ko točak”, mnenje, ki se ga držim že od 15. leta starosti.

A ti si pa kej na boljšem, ko se ti cel svet samo okoli žensk vrti ? Bi prej reku, da si ti zbolel. Meni osebno hobiji več pomenijo od žensk. Raje odjebem žensko, kot da se ne preneham s fitnesom ukvarjat.

A ti misliš, da so na portalih same pametne? Se pa motiš. :))[/quote]

Na portalih so nezanimive in obupane. Lušnim in simpatičnim se nič ni treba na portalih vrtet, ker imajo že v živo dovolj obleganja dedcev. Lušne morajo od dedcev še bežat.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Na portalih so zgube. Velja za oba spola.

No, vsaj neki si sposoben dojet. Tako je, gvihtam zarad sebe, ženske so pa še vedno “glupe ko točak”, mnenje, ki se ga držim že od 15. leta starosti.[/quote]
Si ziher, da ne od šestega leta? Ker pogosto se glih tak vedeš. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In ti se imaš za fejst zrelga, ker pišeš še bolj otročje komentarje, kot repliko na moje ?

A ti si pa kej na boljšem, ko se ti cel svet samo okoli žensk vrti ? Bi prej reku, da si ti zbolel. Meni osebno hobiji več pomenijo od žensk. Raje odjebem žensko, kot da se ne preneham s fitnesom ukvarjat.[/quote]

Sadni, moški takrat črta ženske, ko več ne more, kar je zaskrbljajoče, če nisi 70. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjažko, upam, da ti mama umre. 🙂

Čila in zdrava kot riba na suhem, hlastajoč za zrakom. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Men ni jasno kako se vam da leta in leta drajsat ene in iste stvari. A se res nikol ne naveličate?

Jah.. dolgcajt jim je, ne… 😉

Tako kot se ljudem da leta in leta porivat v eno pičko ali nabijat na istega kurca, kako se ne naveličajo kajne? 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tako kot se ljudem da leta in leta porivat v eno pičko ali nabijat na istega kurca, kako se ne naveličajo kajne? :)[/quote]
Točno tako. Jaz že leta in leta nabijam isti šport, pa se ga še niti malo nisem navelilčal. 🙂

Tako kot se ljudem da leta in leta porivat v eno pičko ali nabijat na istega kurca, kako se ne naveličajo kajne? :)[/quote]
Točno tako. Jaz že leta in leta nabijam isti šport, pa se ga še niti malo nisem navelilčal. :)[/quote]

Seveda sem jaz napisal to predvsem v smislu Bananine samoreflekcije da se spomni koliko zadev se ji ”da” počet nenehno ponavljajoče, ti pa si hitro moral pristavit piskrček 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Seveda, če je pa tako lepo teklo. 🙂

Pobi ne dojamejo, nikakor, čeprav skoz enoteisto ponavljamo.
Čeprav jih babe sploh NE zanimajo se vse njihove teme vrtijo okoli tega…. čudo božje 😛

Mogoče jih pa odpiramo zato, ker vs edino take teme zanimajo ? Vrjetno niste kr zastonj spet tok velik sporočil natipkal…

Na milijonarje se, če mi pa ne verjameš ti pa niti bog ne more pomagati.

jaz sem doktor Fil…hahaha 🙂

Pobi ne dojamejo, nikakor, čeprav skoz enoteisto ponavljamo.
Čeprav jih babe sploh NE zanimajo se vse njihove teme vrtijo okoli tega…. čudo božje :P[/quote]

……pa ravno ti drajsaš na tem forumu največje bedastoče.
Predlog: odnehi!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close