Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tudi danes sem žalostna

tudi danes sem žalostna

dragi forumovci, hvala za včerajšnje opažanje

zakaj sem žalostna? zaradp ljubezni. pa saj nisem edin-a? zaljubljena sem v dva, enega samskega in enega poročenga. moje srce je zmedeno in žalostno.

vem, da nisem na ta pravem forumu, ampak vas že nekaj časaa berem in ste mi všeč. nameravam tudi pisati dvema osebama, ker se mi zdita nekaj posebnega. če tistadva to bereta, si želim, da mi odpišeta. (če nism perveč tečna s tem)

lep pozdrav

Jaz ti odpisem..ceprav nisem tista oseba..verjetno…ma ja v tezki situaciji si se znasla..pa vendar ne, ce si se samska. Baje je res mogoce ljubiti dva…seveda vsakega na svoj nacin…pa vendar to ni okej…kajti boli,zato ti zelim, da dobro premislis kaj hoces, odloci se..kaj je zate najbolje…imej se rada..in ne dovoli si, da bi te kaj prevec bolelo, prizadelo, poslusaj srce..in pamet…naj bo tudi zraven…ce se le da…srecno…

p.s. Aja..pa ne bit zalostna ej…bodi srecna, da ljubis, da si ljubljena..vse se bo resilo..verjemi..slej ko prej..delaj na temu!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ti dekletce kar piši…kamor hočeš….večina nas ima maile ta prave….pa na forumu se lahko tudi skašljaš!
Ni vrag,da tudi zate kake nore ne pogruntamo!

ops….pazi frend….mogoče pa ni zate..heheh

lp

leta letijo - iščem stevardeso.....

hmmmmmmmm……… jaz vem marsikaj na to temo……… hmmmmmm……

saj ne morejo vse žalostne sam zarad tebe ratat no!?
Naj je kaka tud zarad mene!
;-))

Jaz pa na temo: ubrisan sem!
;-))))

eh, sej je to eno in isto ;))))))))))

oboje meče…….. je teku?

A ima slučajno ktera psiho bolnica v SLO svoj web page?Najbrž majo tudi izbor najbolj ubrisanega?In,če se kot Bugica(tam na eni drugi strani),dam gor…saj boste glasoval zame ne?
Vsakemu tisto,kar si najbolj želi!!!!
😉

nak, to pa ne bom! si še premalo ubrisan!

dobro, da si me spomnu, da grem zdej za Bugico glasovat….. te pozdravim tam v komentarju! ;)))

New Report

Close