Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tudi debeli moški hočejo suhice

Tudi debeli moški hočejo suhice

Bajsike tudi nimamo šans pri moških. Tudi debeli moški hočejo suhice.
Zakaj ste vedno moški tako zahtevni? Sami nikakršni za pogledat, hoče imet pa lepotico z naslovnice.

Ronka, kaj če bi nehala s temi neumnimi večnimi temami, ki jih rotiraš že emsece?

Saj velika večina žensk tudi ni prav nič posebnega, njihova pričakovanja in zahteve do moških pa brezmejne. Zakaj bi se morali prav moški vam na ljubo z vsem sprijaznit in sprejemati karkoli?

Prvič pišem na tem forumu, no drugič. Lani ali predlani sem že pisala v eni temi.

Le kdo bi maral debelo bajso.

Zahtevni, ker ne strmimo v šunke ??? Hahaha, poscal se bom od smeha 😀

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sadni, si kdaj pomislil, da take izjave kot jih imaš ti koga prizadanejo.
Si kdaj pomislil, da je katera ženska debela zaradi zdravstvenih težav?
EQ imaš na nuli, a ne?
Mogoče tudi tebe kdaj doleti bolezen in ne boš več lepotec in te bodo ljudje zmerajli kako si grd. Kako se boš počutil?

Kaj je pa narobe s plešo? Mene prav nič ne moti.
Tudi iz debelih se ne norčujem. Vem, da je lahko posledica bolezni. Tako, da ne tvegam. Nočem ljudi prizadeti.

Sadni, za vsako rit raste palica. Nekoč se bo mogoče tebi zgodila bolezen, nesreča in boš občutil na lastni koži kako je, če te vsi zijajo, te zmerjajo s šunko in podobno kar ti sedaj drugim počneš. Zapomni si to, takrat, ko ne boš več lep.
Zloba se vrne veš.

Nisem zloben, samo realen sem. V tej temi se gre za avtorico, ki več kot očitno nima težav s ščitnico. Jaz pa takšnih ljudi ne pomilujem, povej jim direkt to kar NE želijo slišat. Ponavadi jim rečem :” nehaj se smilit samemu sebi in ukreni kaj glede tega”. Ampak ne, te punce želijo the easiest way out. S takšnimi izjavami samo iščejo pozornost. Iščejo bebčka, ki jih bo sprejel takšne kot so, češ če me ne bo sprejel kot punco močnejše postave, potem si me tudi kot punco z vitko športno postavo ne zasluži. Kar je pa fail. Večina moških takih ne povoha, pa ne zaradi tega, ker si mislijo, da so kaj več od njih, ampak ker so kot takšne enostavno neprivlačne za pogledat.

Nevem no mene debele ženske res ne privlačijo…pa ne, da so mi anoreksične všeč ampak nekako rad vidim če je ženska športne/slim postave, ker sm tudi sam take postave.
Drugi razloh zakaj mi debele ženske ne privlačijo je to, da so zelo nesigurne. Sem bil že z žensko, ki je bila močnejše postave pa je nonstop vame drezala “lubi kaj misliš sem prveč debela” ali pa “joj kako so vse vitke jaz pa tukaj polna “špeha”” in to mene nekako odbija pri debelih ženskah ta njihova nesamozavest pa tudi nekako mi na ženski ni lepo, da je debela mora met vsaj malo oblin da se to vid.

Drugače je tko če je ženska debela iz zdravstvenih razlogov pač ok sj ona nč nemore ni kriva samo nevem mogoče sm samo to jaz ampak zadnje čase nekako dobivam občutek, da večina debelih žensk nekako svojo debelost zvrne na zdravje ali kaj podobnega nekako imam občutek, da jih dosti uporablja to kot izgovor…ni pa nujno.
Za avtorico pa: glej če ni zdaravje ni krivo, da si močnejše postave probaj shujšat vsak dan laufat pa se zdravo prehranjevat pa bo torej probaj ne pit alkohola recimo pir pa veliko zelenjave jest, tudi meso jej ampak ne tistega mastnega pa bojo šle kile dol pa še za zdravje boš nekaj naredila….

Se mi zdi, da ti že na splošno deluješ zagrenjeno, obremenjena s težo in takih na splošno ljudje ne marajo. Če bi bila zadovoljna sama s sabo, pozitivna, verjetno tudi samozavestna, ni vrag, da te kateri ne bi opazil. No, res pa ne, da si kot slon, pol naredi nekaj za to, da boš vsaj slonica.

Sadni ali ti s svojo zlobo kompenziraš kak primankljaj, kje? Ponavadi je tako.

Zakaj se sploh trudiš…

Poznam vsaj dva para, kjer sta moška suha, postavna (športna tipa), ženski pa obe okrog 90-110 kg. In se super razumejo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Haha, dej Marko, tok si obupan, da sem že kar v naprej vedel, da me boš citiral. Poglej, razumi že enkrat, max dvakrat ti bom še odpisal, potem boš pa spet osamljen na forumu in iskal koga drugega, na katerega se boš lahko obesil. Najdi si prijatelje v reali, pa ti ne bo potrebno več tega počet. Samo dobronameren nasvet ane… :>

Avtorica, ko greš kam in opazuješ pare – se ti zdi, da so vsi vitki? Jaz nimam občutka, da debelejši ljudje ne najdejo partnerja, ogromno jih namreč vidim z roko v roki z nekom.

Če pa govoriš o spoznavanju prek portalov – ha, tam ima pa verjetno zelo veliko ljudi občutek, da lahko izbirajo po mili volji. In v tem primeru bodo seveda izbrali tisto, kar jim je všeč. Tako kot v trgovini.

Nisem obupan. Če bi bil obupan, bi te pustil na miru, tako pa (še vedno) verjamem vate, zato ti tu in tam pokažem kontradiktornosti (laži), ki jih napišeš. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Obupan si, vsak dan me moraš it citirat. S tem pa prav nič ne prispevaš h konstruktivni debati, saj se v kar en brezvezen stavek zapičiš, ki nima nobene veze s temo. Ti si provokator Marko, na tak način samo iščeš pozornost, da dobiš tisto svojo dnevno dozo, ko dobiš nazaj komentar in si že ves presrečen, ko te je nekdo opazil in ti namenil 2 minuti lajfa. Ta forum ima pri tebi enak učinek, kot če bi se basal s tableti, niti en dan ne preživiš brez njega…

Avtorica, jaz dobro poznam vsaj 3 ženske, ki so predebele (tako iz vizualnega kot zdravstvenega vidika), ampak samozavestne. In vse tri imajo partnerje. In dva od teh moških imata lepo suho, športno postavo, en pa ima malo trebuha. Če že gledamo postave. Vsi so že dlje časa v vezi in vsaj navzven srečni, za štirimi stenami pa ne vidim, ampak dvomim da bi pri njihovih karakterjih vztrajale če bi bilo kaj narobe.
Sem pa mnenja, da že zaradi sebe ni dobro biti predebel. Če gre za zdravstvene težave – res ne moreš kaj dosti. Če pa ni zdravstvenih težav pa pomeni, da so težave psihične za prenajedanje in je že zaradi človekove psihe dobro da se razčisti kaj je zadaj.
Drugače sem pa mnenja, da imajo vsake oči svojega malarja. Poznam tudi moškega, ki je mnenja, da mora biti ženska tako suha, da lahko prime medenično kost. In vem kakšno kalvarijo preživlja njegova punca, k se trudi tako postavo vzdreževati (je moja kolegica). Slej ko prej tega ne moreš več in kaj bo potem? Sej prav, da je suha, da se pazi pri prehrani, ni pa treba da je shirana in to tako, da je non stop bolana in brez menstruacije zaradi nihanja teže.

Sadni, Marko…. carja sta…. hehehe…..

Obupan sem v tvojem svetu al kak naj temu rečem. V svojem pa ravno obratno. H konstruktivni debati s tem res ne prispevam, ti pa prav tako ne, če lažeš oziroma si izmišljuješ stvari samo zato, da nekaj “lepega” napišeš. Res zgleda kot da sem provokator in imaš prav motijo me ljudje, ki lažejo, zato si jemljem pravico jih špikati. To je pač moj način.
Seveda s tem dobim tvojo pozornost ampak to ni moj namen. Lahko bi rekel, da tudi ti iščeš pozornost s svojo občasno nesramnostjo a ne? 😉 Saj jo vsi iščemo na nek način, če že tako gledaš. Srečen sem pa res, saj sem že napisal, da me forum zabava. Razloge poznam jaz, ti lahko le ugibaš o njih ali pa sodiš po sebi. Velja tudi za tisto, kar si napisal v zadnjem stavku. 😉
Tudi brez hrane ne preživim dneva, pa brez spanja, dremeža in še česa. Imam kup “tabletk”. A ti pa ne? :))

Ženska skelet in ženska krof .. nobena skrajnost ni dobra. Mora jo biti toliko, da je kaj za prijet (ne kosti) torej polna, ampak ne da so rešilni šlaufi okrog trebuha…
Raje kakšna kilca več kot pa same kosti, govorim o kilci več od neke normalne teže 🙂

zakaj ste debele ni mi jasno, da vas premaga hrana?
jaz temu rečem enostavno luknjo v žlico.
ko opazujem okrog sebe ženske dejte no,
jaz sem kar 40+ pa jih imam 65kg, visoka pa 64, je mal šlaufka ampak ok, vzeti v zakup z leti.

Zanimivo ane, lih to si večina folka na tem forumu misli o tebi. Tvoji nasveti so useless, ko pa že napišeš kaj “konkretnega” nas pa ponavadi nasmejiš do solz.

Ja no, veš kolikokrat si že napisal, da nimam smisla za humor. Zdaj spet pišeš drugače, da vas nasmejim. Človek ob tebi res ne ve, kje je. :)) Če vas nasmejim, pa še toliko boljše, zakaj bi se samo jaz zabaval. :))
Nisem pa vedel, ostalim bereš misli. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close