Tudi debeli moški hočejo suhice
Ne filozofiraj,no! Vsak moški, ki ia doma dober seks pa tudi nima za ženo kurbo in ni seksualni manijak!
Jebi ga, eni imamo zakon v katerem se seksa. In nič manj se ne ljubimo in čustveno povezujemo. Težko sprejet to, kajne?[/quote]Kaj si ti to prebral predno si odpisal? :/
Matkic seks je prej moteč pri spoznavanju kot pa nujen za čustveno povezanost 🙂
Predvidevam, da si čustveno povezan s svojimi družinskimi člani oče, mama, babica, sestra, brat…. kljub temu, da ne seksaš z njimi? Ali pač ;)[/quote]
Pazi, da ti ne bo šla baba v lokal za 30, 40-letnice in se s kom malo drugače pokonektala, medtem ko boš ti preuečval njeno auro in družinsko čustveno povezanost in navezanost.
On_ jaz se sploh ne začnem z žensko ekstra dobro spoznavat brez seksa 😛
Družinski člani pa so pri meni na najtanjši čustveni nitki 😉
Nihče vas v nič ne sili. Če se ne boste rihtale in trpele za svoj videz, boste pač pristale v krempljih zanemarjenih dedcev. Lahko pa ostanete tudi same. Izbira je prostovoljna.
Nihče vas v nič ne sili. Če se ne boste rihtale in trpele za svoj videz, boste pač pristale v krempljih zanemarjenih dedcev. Lahko pa ostanete tudi same. Izbira je prostovoljna.[/quote]
Ni tko simpl, sem veckrat zrihtana pa nikjer nobenga, da bi me povabu ven, tko da ne bom pristala v nikogarsnjih kremplih.
Nihče vas v nič ne sili. Če se ne boste rihtale in trpele za svoj videz, boste pač pristale v krempljih zanemarjenih dedcev. Lahko pa ostanete tudi same. Izbira je prostovoljna.[/quote]
Ni tko simpl, sem veckrat zrihtana pa nikjer nobenga, da bi me povabu ven, tko da ne bom pristala v nikogarsnjih kremplih.[/quote]
Lahko bi pa npr. ti koga povabila ven
Ni tko simpl, sem veckrat zrihtana pa nikjer nobenga, da bi me povabu ven, tko da ne bom pristala v nikogarsnjih kremplih.[/quote]
Lahko bi pa npr. ti koga povabila ven[/quote]
Eh kje za to ni sposobna….
Veš kak je ”paris Hilton”
a je tudi ful nepošteno da se od moškega pričakuje služba, avto, stanovanje, samostojnost, itd… od ženske pa ne….
kolkokrat vidim primere:
podjetnik ki sicer zgleda povprečno (ali slabše) in seksi ženska (njegova) ki je
1. LEPA ali zelo LEPA (seksi)
2. brezposelna
3. dela v njegovi firmi.
Oz. da okrajšam njena edina kvaliteta je verjetno VIDEZ.
Tak pač je to, moški moramo bit uporabni (finančna varnost + humor) ženske pa pač bi naj ble čimbolj seksi oz prijetnega videza za pogledat, pa čimmanj tečne…
Matkič, čudno a ne, da je za samske ženske značilno, da imajo službo, živijo na svojem, da imajo svoj prevoz. Čudno a ne?
Celo bolj pogosto je, da samska ženska živi na svojem, moški pa doma pri mamici. Torej, kdo je bolj samostojen?
Poznam kup samskih moških in žensk pa ženske so na svojem, samostojne, moški pa pretežno doma pri mamici in si še gatk ne znajo oprat sami.
Lahko bi pa npr. ti koga povabila ven[/quote]
Eh kje za to ni sposobna….
Veš kak je ”paris Hilton”
a je tudi ful nepošteno da se od moškega pričakuje služba, avto, stanovanje, samostojnost, itd… od ženske pa ne….
kolkokrat vidim primere:
podjetnik ki sicer zgleda povprečno (ali slabše) in seksi ženska (njegova) ki je
1. LEPA ali zelo LEPA (seksi)
2. brezposelna
3. dela v njegovi firmi.
Oz. da okrajšam njena edina kvaliteta je verjetno VIDEZ.
Tak pač je to, moški moramo bit uporabni (finančna varnost + humor) ženske pa pač bi naj ble čimbolj seksi oz prijetnega videza za pogledat, pa čimmanj tečne…[/quote]
mesas jabolka in hruske 😛
tvoj problem kva use vidis in kje use vidis krivicnost 😛
tud videz je kvaliteta, ki ni brez pomena, ko se bos zblizal s kaksno lepotico ti bo to kej bolj znano, za zdej ti se ni 😛
To je na žalost zelo res! 🙂
Maš prav…. ampak čim bodo moški na svojem in bodo meli službo bodo dobli dobro cipico ENOSTAVNO medtem ko ženskam vsa samostojnost in službe ne pomagajo za uspešno razmerje….
če tip nima službe ženska pa jo ma in živita skup vbistvu moškega v tem svetu kako bi se izrazil, pač mu vzameš tisti del moškosti ki bi jo on moral nudit da bi se počutil kot moški, torej (finančna) varnost.
Tu je catch…
Ženska ki je samostojna in ma službo in živi v lastnem (ali najemniškem) stanovanju ŠE VEDNO išče in želi moškega ki bo predvsem nudil njej to kar moški mora nudit, varnost!!!!
Torej take samostojne ženske kot jih opisuješ ti, načeloma NE ŽELIJO se vezat z moškim ki
– nima službe
– ne živi samostojno
Ampak problem je ker ko pa moški to dvoje dobi pa se dostikrat ne želi vezat z tako žensko ampak hoče nekaj bolšega (predvsem lepšega)
in potem imaš problem ”kje najti dobre moške pri 30tih”
Tiste ki bi jih meli te ženske nočejo tiste moške ki pa one hočejo pa oni njih nočejo ker jim (verjetno) niso dovolj seksi
jabolke in hruške?
Ti si sama začela z ”krivičnostjo” oz. da ne gre to ”skp”
Nikdar nisem rekel da videz ni kvaliteta, ampak ženske pri partnerjih (dolgoročnih) ne postavljajo videza čez VSE ostale lastnosti, medtem ko pa moški dostikrat postavijo videz čez vse…
Tu pri nas radi rečemo, da naj bo vsaj lepa če bom že moral prenašat njene muhe in tečnarjenje (da nesmem pit, it ven, na piknike itd.)
Maš prav…. ampak čim bodo moški na svojem in bodo meli službo bodo dobli dobro cipico ENOSTAVNO medtem ko ženskam vsa samostojnost in službe ne pomagajo za uspešno razmerje….
če tip nima službe ženska pa jo ma in živita skup vbistvu moškega v tem svetu kako bi se izrazil, pač mu vzameš tisti del moškosti ki bi jo on moral nudit da bi se počutil kot moški, torej (finančna) varnost.
Tu je catch…
Ženska ki je samostojna in ma službo in živi v lastnem (ali najemniškem) stanovanju ŠE VEDNO išče in želi moškega ki bo predvsem nudil njej to kar moški mora nudit, varnost!!!!
Torej take samostojne ženske kot jih opisuješ ti, načeloma NE ŽELIJO se vezat z moškim ki
– nima službe
– ne živi samostojno
Ampak problem je ker ko pa moški to dvoje dobi pa se dostikrat ne želi vezat z tako žensko ampak hoče nekaj bolšega (predvsem lepšega)
in potem imaš problem ”kje najti dobre moške pri 30tih”
Tiste ki bi jih meli te ženske nočejo tiste moške ki pa one hočejo pa oni njih nočejo ker jim (verjetno) niso dovolj seksi
jabolke in hruške?
Ti si sama začela z ”krivičnostjo” oz. da ne gre to ”skp”
Nikdar nisem rekel da videz ni kvaliteta, ampak ženske pri partnerjih (dolgoročnih) ne postavljajo videza čez VSE ostale lastnosti, medtem ko pa moški dostikrat postavijo videz čez vse…
Tu pri nas radi rečemo, da naj bo vsaj lepa če bom že moral prenašat njene muhe in tečnarjenje (da nesmem pit, it ven, na piknike itd.)[/quote]
Kaj takšnega lahko napiše samo nekdo, ki ni in nikoli ne bo imel lepotice. Kaj šele lepotico z možgani.
Matkič, ti bi imel enega s tanko denarnico, če bi bil ženska? Ne , vidiš, ženske so premetene, se veliko bolje znajdejo kot moški. :))) Pazi se Paris, da se ti ne obesi za vrat, ker ženske zavohajo dobre partije. 😀
Matkič, zato si pa samski, a ne, ker te nobena ne šmirgla.
Ja itak da ne, zato ker bi vedo da, če bi bil dobra pička, da sem vreden tolko pa tolko…
kaj takšnega lahko napiše samo nekdo ki je mel možnost že imet kako lepotico pa jih je zavrno…
Sploh pa lepotica je subjektiven pojem ane? To kar je meni lepotica je nekomu neprivlačno… ti si ziher za sebe lepotica, možganov pa ziher nimaš 😉
se pa ziher tolažiš z pisanjem enostavčnih replik ki nimajo obrazložitve in logike niti ne držijo česarkoli še najmanj pa resnice.
jaz sem v dolgem razmerju z svobodo… če pa že rada pišeš laži pa ti naj povem da ja nobena me ne šmirgla, zato sem pa seksal nazadnje že daleč nazaj pred 2880 minutami… FAK no….
Ha, ha, Matkič, a to z ono napihljivo Ančko? Pa je spustila dušo in ne moreš več seksat z njo? Ali pa si si mogoče celo privoščil it v kako javno hišo?
kaj takšnega lahko napiše samo nekdo ki je mel možnost že imet kako lepotico pa jih je zavrno…
Sploh pa lepotica je subjektiven pojem ane? To kar je meni lepotica je nekomu neprivlačno… ti si ziher za sebe lepotica, možganov pa ziher nimaš 😉
se pa ziher tolažiš z pisanjem enostavčnih replik ki nimajo obrazložitve in logike niti ne držijo česarkoli še najmanj pa resnice.[/quote]
Tolaži se s tem. Zvedel ne boš nikoli.
Ženska največ zve o moškem takrat, ko igra neumno tepko, po možnosti blond. 🙂
Tu ni nobenega problema, ampak si ga ti “umetnik” naredil. S kako žensko se moški ne želi vezat, samostojno? Katera je pa te boljša in lepša od samostojne? In ali samostojna ne more bit lepa?
Menda so Ptujčanke svojega denarja vredne? :)))[/quote]
Ptujčanke niso kaj prida vredne…. večina je itak slabih, in tečnih ter na zavodu, vsaj ta mladih…
Jap, kak si le to vedla, ti si pravi genij.
Moja zadna replika tebi ker provociraš pa še registrirana nisi tak da kdo bi vedo če nisi en Markec.
Sori, samo poznam polno primerov žensk ki ne RABIJO igrat da so blont ker so dejansko blont navznoter…
da niti ne govorim o ženski računalniški pismenosti, tam ste pa itak vse blon (99.999%) V življenju sem srečal 2 punci ki znata o računalnikih več kot jaz in obedve sta ble v 2. letniku Fakultete za računalništvo, elektrotehniko in informatiko…
Se pa strinjam da to velja za določene primere….
Ampak saj moški tudi zvemo največ o ženski ko vržemo na mizo denarnico polno €€€€ 😉
Če bi bil ženska, bi se prodajal. Zdaj se pa obnašaš, kot da si vreden vsake. A nimaš nobene. Mogoče bi se res spustil malo nižje? 🙂
Marko, saj veš, net vse prenese. Če te ženska zavrne, jo pač blatiš. Če te vse Ptujčanke zavrnejo pa pač napišeš, da so vse zanič.
Bolj malo zveš, ko ob tem ona o tebi zve toliko, da se obrne in gre raje naprej. :))
Nikoli nisem bila tako zelo blond, da bi kdo vrgel pred mano na mizo denarnico polno €€€€. Nikoli niti nisem bila na istem mestu s tipom, ki bi bil “tako blont navznoter”, da bi to počel v moji družbi.
Kaj ti pomaga, če veš več o računalnikih kot vse ženske. Veš tudi več o ženskah kot one same? Ali o življenju?
Si sposoben zapecat žensko izven virtualnega sveta, kjer je računalniško znanje brez pomena?
kok je ta matkic zoprn model, sam seb je uses 😛 drgac pa kolk ma veze kdaj si seksal, kva je to tazga, kr neki prbijas v 3 krasne
tle se nekatri ful radi napihujete….ko zabe 😛
Če bi bil ženska, bi se prodajal. Zdaj se pa obnašaš, kot da si vreden vsake. A nimaš nobene. Mogoče bi se res spustil malo nižje? :)[/quote]
Uf, jaz sem zelo daleč od tega da bi bil vreden vsake, vbistvu si sploh ne želim biti vreden vsake 😉 še najmanj tistih pod 18 in tistih nad 40 …. pa preveč belih in preveč črnih itd itd….
”A nimaš nobene”
kaj bi to naj povedalo? da nimam nobene punce (partnerke) ? potem je odgovor da, ampak ne zato ker je ne morem imet (ker nimam izbire) ampak ker trenutno nobene ne ŽELIM!
Če bi jaz bil ženska s temi možgani in znanjem kot ga imam sedaj bi itak bil zlo čudna kombinacija ženske, bi me pa verjetno kaki geeki itd. zelo cenili ja….
Ampak point je v tem da pri ženski lepota šteje bistveno več kot pri moškemu…
Ne pozabit da smo moški bistveno v večji meri VIZUALNI tip kot ženske, ki so bistveno bolj čustvene in poslušalni tip… seveda obstajajo izjeme …
jaz vem kolko sem jaz vreden tudi kot moški in pravtako bi točno vedo kolko sem vreden kot ženska….
Vem da si z mojo postavo ne ”zaslužim” oz. mi verjetno nebi uspelo dobit v postlo kakšne Victorie Beckham ampak po drugi strani pa vem da sem vreden bistveno več kot da bi moral v postlo vlečt eno celulitasto babo in še kaj drugega….
tak to je Marko….
Ti pač kot zgleda misliš da si vreden teh par porcij piškotov 2x na mesec.
Forum je zaprt za komentiranje.