Tudi debeli moški hočejo suhice
To pa res mislim. A ti si pa mislil, da je to VSE? :))
On_ jaz se sploh ne začnem z žensko ekstra dobro spoznavat brez seksa 😛
Družinski člani pa so pri meni na najtanjši čustveni nitki ;)[/quote]S seksom se praviloma konča “dobro spoznavanje” in se začne prilagajanje (ki ga pa ti ne maraš 😉
Pravega seksa ni dokler se dobro ne spoznaš, dobro spoznat si pa ne upaš/ne zmoreš, če imaš s svojimi družinskimi člani čustveno “patološke odnose”…..
On_ jaz se sploh ne začnem z žensko ekstra dobro spoznavat brez seksa 😛
Družinski člani pa so pri meni na najtanjši čustveni nitki ;)[/quote]S seksom se praviloma konča “dobro spoznavanje” in se začne prilagajanje (ki ga pa ti ne maraš 😉
Pravega seksa ni dokler se dobro ne spoznaš, dobro spoznat si pa ne upaš/ne zmoreš, če imaš s svojimi družinskimi člani čustveno “patološke odnose”…..[/quote]
Odlično napisano!
Kakšen bullshit je pa to? S tem, ko si on ne poišče dela, mu ona vzame del moškosti???
S seksom se praviloma konča “dobro spoznavanje” in se začne prilagajanje (ki ga pa ti ne maraš 😉
Pravega seksa ni dokler se dobro ne spoznaš, dobro spoznat si pa ne upaš/ne zmoreš, če imaš s svojimi družinskimi člani čustveno “patološke odnose”…..[/quote]
Odlično napisano![/quote]
Se strinjam!
Kakšen bullshit je pa to? S tem, ko si on ne poišče dela, mu ona vzame del moškosti???[/quote]
Sem pred dnevi bral temo na SČ, kjer nekatere ženske pišejo, da je moški, ki ima plačo le 540 evrov, luzer.
Koliko je vreden šele potem, če je brez službe…Je še sploh človek ?
Seveda pa nimajo vse ženske takšnega mnenja. Le tiste, ki se imajo za nekaj več….
Kakšen bullshit je pa to? S tem, ko si on ne poišče dela, mu ona vzame del moškosti???[/quote]
Sem pred dnevi bral temo na SČ, kjer nekatere ženske pišejo, da je moški, ki ima plačo le 540 evrov, luzer.
Koliko je vreden šele potem, če je brez službe…Je še sploh človek ?
Seveda pa nimajo vse ženske takšnega mnenja. Le tiste, ki se imajo za nekaj več….[/quote]
Zame je luzer tisti, ki doma čaka, da ga bo služba poiskala. In ta se je “kastriral” sam, ne pa njegova zaposlena partnerka.
Joj, Senza, pa kje si bila ves ta čas?
Odlična, kot vedno!
Zakaj ženske naštevate toliko kriterijev za moške, nam pa zadostujeta za žensko le 2: LEPA in MLADA. :)))
Matjažko, to seveda o dveh pogojih ne drži; razen tega, da je lepa&mlada mora imeti dobro rit, pa konkretno razvite prsi, pa nekateri tudi sanjate o prezahtevnih manekenskih merah, naši višini, barvi las, barvi oči, tudi to sem že zasledila, da mora ženska obvezno nekaj imeti v glavi, biti ekonomsko samostojna, izobražena, bolj razgledana od wikipedije, živeti na svojem, imeti rada šport, seks, biti fizično prožna bolj od profesionalne gimnastičarke, prenašati vse muhe partnerja, se konstantno lepo držati, nič ugovarjati ter jamrati, prenašati vse nekultivirane izpade svojega izbranca, biti ponižna, ustrežljiva, vedno pripravljena za akcijo, in še bi lahko naštevala….
skratka, če te popravim – ko sta izpolnjena prva dva kriterija, da je lepa in mlada, vas pričnejo šele zanimati vse preostale lastnosti; ne bom pretiravala, če sklenem, da niste nič boljši od nas, morda še celo hujši/bolj zahtevni 😉
Calypso, takšnih moških je izredno malo, večina gleda samo, če imate dobro rit. Bili so časi, ko sem tudi sam bil kar precej zbirčen, zdaj pa opažam, da sem tudi sam počasi začel spuščat kriterije. Seveda mi je vizualnost še vedno na 1. mestu, samo ni ji pa potrebno bit nevem kok pametna, dosti je, da zna abecedo, pa poštevanko na pamet. Recimo, jaz raje vidim, da je komunikativna, pa bolj glupe sorte, ob taki ti ni nikoli ne more bit dolgčas 😉
Meni se zdijo dolgočasni ljudje, ki začnejo z naštevanjem, kaj jim NI všeč na nasprotnem spolu oz. kakšni bi naj bili, za te sumim, da niso kaj posebej atraktivni ne moški in ne ženske, sicer ne bi bili tako dlakocepski in omejeni z “redukcionističnimi detajli” na ljudeh. Vzemimo samo za primer umetnika, ki slika akt, a je izbiral manekenke iz naslovnic? Ne, ker so vse “po istem (nezanimivem) modlu” (kilogrami, višina, starost, obraz…), ki se udinjajo modnim smernicam oz. “lepotni industriji”.
Waw Matjazko, končno si se izkazal !
Joj, saj res – bistvo sem pa izpustila, lepa in mlada se obvezno mora znati pretvarjati, da je neumna ali pa mora biti res neumna :))
To, vidiš, saj ti gre ! :>
Za Sadnega mora biti predvsem malo otročja, da pašeta skupaj, če sodimo po njegovem obnašanju in pisarijah tu ter njegovimi brezdanjimi debatami z Markom. 🙂
Za Sadnega mora biti predvsem malo otročja, da pašeta skupaj, če sodimo po njegovem obnašanju in pisarijah tu ter njegovimi brezdanjimi debatami z Markom. :)[/quote]
Zate pa ena, ki 12 ur na dan preživi v knjižnici, pa 6 ur za računalnikom. Kvazi resna, pa pametna punca, ki še nikoli v življenju ni spila kozarec Laškega, pokadila cigaret, šla v diskoteko in se ga nalila k krava, delala prevale na travniku, si pobarvala lase na zeleno, skočila s pedalom,…Skratka, livin’ to the fullest my ass.
Za Sadnega mora biti predvsem malo otročja, da pašeta skupaj, če sodimo po njegovem obnašanju in pisarijah tu ter njegovimi brezdanjimi debatami z Markom. :)[/quote]
Zate pa ena, ki 12 ur na dan preživi v knjižnici, pa 6 ur za računalnikom. Kvazi resna, pa pametna punca, ki še nikoli v življenju ni spila kozarec Laškega, pokadila cigaret, šla v diskoteko in se ga nalila k krava, delala prevale na travniku, si pobarvala lase na zeleno, skočila s pedalom,…Skratka, livin’ to the fullest my ass.[/quote]
Je malce čudno, če je ženska v cvetu svoje mladosti preveč zadrta in ne zna uživat. Nikoli ne veš kako se ji bo odpičilo v poznejših letih. Verjemi, videno pri žnj mamic po 35. letu – totalni odklop.
In tukaj smo spet pri eni drugi zadevi. Zelena barva las, šopanje adrenalina 24/7, seveda. Ampak tisti, ki gledajo za ženskami nad 30, ki imajo že bolj resne poglede na življenje, morda vseeno ne iščejo ženske z zelenimi lasmi, ki ne zmore nit za hip obstati na mestu.
Pa še moj osebni nasvet: ko boš izbiral pri tistih pod 30, ne izberi tiste, ki je najbolj divja, skadi največ čikov, eksperimentira s svojim telesom in življenjem, najboljše prenese alkohol itd. Ko bo stara 35, boš razumel zakaj. Lastnice lepih ritk so dosti bolj disciplinirane in morda po nekaterih kriterijih tudi bolj dolgočasne osebe. 🙂
Nikoli nisem videla pointa v kajenju, zato nisem prižgala, kaj šele pokadila cigarete, četudi so okrog mene rauhali kot zmešani. Nikoli nisem videla pointa v nalivanju z alkoholnimi pijačami, mi je bilo dovolj, da sem videla druge, ki so se napili na mrtvo.
Prevali na travniku…itak, še najbolje, če si šel z glavo navzdol:). Zelene barva las je bila rezervirana za pusta, ker je zelo nepraktična za kombinirat s cunjami. In tako naprej…
Skratka, ni point v tem, da počneš stvari zaradi drugih ali pa zato, da boš pripadal neki širši množici ljudi, ki so se že poistovetili s kakšno neumnostjo. Žal pa je dejstvo, da marsikdo počne marsikaj le zaradi teh 5 minut pozornosti ali bedne “slave”. To je preizkušanje meja, dokazovanje sebi, da si taprau dec ali baba. Ja saj, če ne vidiš kvalitet v sebi, potem jih iščeš izven sebe na najbolj primitiven in kratkotrajen način.
Sadni, privošči si kozarček rujnega v mojem imenu in če le imaš še skadi pipo miru:))).
Največji zagovorniki omenjenih dejanj so bili tisti, ki so izhajali iz takšnih in drugačnih problematičnih družin. Družine v katerih je bil foter pijanec in nasilnež..Takšni so se potem hvalili s tem kakšni frajerji so, ker so se sposobni naliti.
Vse odebeljeno zgoraj spada pod kategorijo
Ostalo imaš absolutno narobe….
matjazko je seveda napisal napačni kriterij in tile kriteriji so trije ne 2
1. LEPA (pod kar spada celotni opis calypso ki ga ona deli, zakaj nimam pojma saj ko ti rečeš da mora bit moški čeden ali šarmanten tudi to ne pomeni še potem vsak del telesa posebaj ocenjen to je celota!)
2. PRIPRAVLJENA NA SEKS čimvečkrat
3. NE TEŽI oz NI TEČNA (v to spada nihanje razpoloženja, teženje če prideš po šihtu domov z gostilne s prijatli, če gledaš nogomet, če ne pospraviš vsega takoj ko reče itd itd itd)
Torej če ženska izpolnjuje te tri pogoje je to kar večina moških od ženske želi …
To če je glupa al ne al se pretvarja je nepomembno če so izpolnjeni oni trije pogoji…. zdaj da neve glavnega mesta Italije ali podobni primeri potem je to mogoče res malo preveč hudo za skupni lajf tudi če ustreza vsem 3 kriterijem zgoraj ampak kdo bi vedo morda pri 40tih pa mi bo še za to vseeno haha
Nikoli nisem videla pointa v kajenju, zato nisem prižgala, kaj šele pokadila cigarete, četudi so okrog mene rauhali kot zmešani. Nikoli nisem videla pointa v nalivanju z alkoholnimi pijačami, mi je bilo dovolj, da sem videla druge, ki so se napili na mrtvo.
Prevali na travniku…itak, še najbolje, če si šel z glavo navzdol:). Zelene barva las je bila rezervirana za pusta, ker je zelo nepraktična za kombinirat s cunjami. In tako naprej…
Skratka, ni point v tem, da počneš stvari zaradi drugih ali pa zato, da boš pripadal neki širši množici ljudi, ki so se že poistovetili s kakšno neumnostjo. Žal pa je dejstvo, da marsikdo počne marsikaj le zaradi teh 5 minut pozornosti ali bedne “slave”. To je preizkušanje meja, dokazovanje sebi, da si taprau dec ali baba. Ja saj, če ne vidiš kvalitet v sebi, potem jih iščeš izven sebe na najbolj primitiven in kratkotrajen način.
Sadni, privošči si kozarček rujnega v mojem imenu in če le imaš še skadi pipo miru:))).[/quote]
Goldy…. moški spijemo pir zato ker nam je dober… to da sem zraven potem pijan je dodatni efekt… dokazujem se pa nikomur s pitjem piva….No morda smo se pasivno pri ”18tih” ampak zdaj po vseh teh letih spijemo par kozarcev hladnega piva (ne uniona :P) predvsem zato ker nam je všeč okus!
v kajenju pa res ne vidim pointa…
Matkić, jst osebno še nisem naletel na žensko, ki ne bi bila tečna, tako da tist tvoj 3. kriterij lahko kar mirne volje pobrišeš, ker ne igra nobene vloge. Pri drugem je pa tudi vprašanje. Če bo pripravljena za seks bo to spet več ali manj odvisno od njenega razpoloženja, to pa na žalost pri ženskah na vsake 5 minut niha : je vesela, rata tečna, je spet vesela, spet ji nekaj ni prav,…Torej edina točka, ki je relevantna je 1.
Overall gledano, ženska kot celota, je utrujajoče bitje in to je tudi glavni razlog zakaj se naj ne bi splačalo it v zvezo. Kot sem že napisal zadnjič, samski moški živijo dlje, kot poročeni, stvar je dokazana na 1000 in 1 način, samo malo pobrskajte po netu.
Saj zato pa moški iščemo največji približek tem trem kriterijem 😀
Sadni, privošči si kozarček rujnega v mojem imenu in če le imaš še skadi pipo miru:))).[/quote]
Ne kadim jst, to sem kr tko napisu, ker se nisem spomnil česa drugega. Gre se za to, da resne, kao pametne ženske niso za nikamor. Kaj naj s tako počnem, če bi se pa dolgočasil v njeni družbi ? Potem je isto, kot da sem sam. Ženska bi že po osnovi morala bit bolj živahne narave, polna energije, ne pa tm eno zamorjeno bitje, ki čepi v kotu in se smili sama sebi. Pa to kar si govorila naprej, da bi delal nekaj, samo, da bi pripadal neki širši množici. Pa saj ravno vi počnete to, tradicionalisti, ki že pri 25ih želite it na svoje, si najdt eno žensko / moškega, si ustvarit družino, potem se pa tu na forumu znajdete, ker ne veste več kaj bi počeli sami s sabo. No temu draga moja se reče prilagajanje širši množici. Jaz sem ti našteval stvari, ki jih počneš zaradi sebe, ker si v tistem trenutku tako želiš in ne zato, ker ti je nekdo drug reku, da se rabiš tega lotit. Skratka kr nekaj pišeš na pamet, nimaš pojma.
Forum je zaprt za komentiranje.