Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tudi debeli moški hočejo suhice

Tudi debeli moški hočejo suhice

Kaj pa, če je to le posledica popačenja, ki ga daje tvoja steklena krogla? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kaj pa, če je to le posledica popačenja, ki ga daje tvoja steklena krogla? :)[/quote]

Saj menda nisi nasedel?:)))

Kaj pa, če je to le posledica popačenja, ki ga daje tvoja steklena krogla? :)[/quote]
Za moške bi še verjel da je res… ženski del tele scene me bolj skrbi 🙂

Kdo se je oglasil:))). Star si star, nimaš kaj…emšo te je zagrabil za vrat, hočeš nočeš.

Bod no tih, ker gremo vsi po enaki poti… hočeš, nočeš :-)))

Bod no tih, ker gremo vsi po enaki poti… hočeš, nočeš :-)))[/quote]
Eni mislijo da ne. Al se motijo 🙂

Saj menda nisi nasedel?:)))[/quote]A je bilo tako plitko? 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nekdo te je hudo prizadel v zivljenju. Vcasih mora clovek tudi pozabiti in odpuscati. Da je lahko sam srecen.

Nekdo te je hudo prizadel v zivljenju. Vcasih mora clovek tudi pozabiti in odpuscati. Da je lahko sam srecen.[/quote]

Nop, ne bo držalo. Mene vse skupaj strašansko zabava:). Kaj ne opaziš množice smajlijev pri vsakem mojem postu? Potrebuješ očala:)).

+1

Podbradek jih izda tudi pozimi.

A podbradek imaš…groza.

Pozabla si še na 25 smajlijev.

Get a life, whore 🙂

Pri podajanju resnic se ne hecam.

ok kurbica 🙂

Kolk si dolgočasen, ti je kera že rekla to?

Ne 😀

Tud k sm tvojo mtko šopu v usta se ni pritoževala.

Uauuu, a to je vse kar spraviš skup? Beda.

Sej veš, tebe lih nimam namena zabavat 😛

Nč, grem zdej vn. Papa.

Končnooo. Sem mislila, da boš še kar gnojil.

Kolk pa se tukaj poznate med samo? Mislim osebno… Eni izpuscajo take neumnosti in zalitve da bi jih direktno po nosu.

Nekateri se poznamo, nekateri ne.

Glede neumnosti, žalitev pa… saj veš, kaj bi GF rekla: vse je to hec, saj pa vidiš, koliko smajlijev zraven “pripišem”… ali nekaj takega.

Neumnosti? Žalitve? Kje pa…

Potem pa se dobro da nikomur ne uide in naslovi cloveka po njegovem pravem imenu….

Nasilen si.

Stopnja tolerance do M je precej nizja 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close