Tudi debeli moški hočejo suhice
Daj, spravi se dol bumbar, a ne vidiš, da kvariš temo. Bil bi že čas, da odnehaš, a se ti ne zdi ?
ZAKAJ,ZAKAJ se vedno prepirata Sadni in Marko, povej vsak svojo verzijo??
je mogoče ženska razlog?
Saj se ne vedno, včasih tud drug drugega ignorirava (to se težje opazi ;), so pa tudi druge kombinacije “prepirov”. Jaz se ne prepiram, samo podajam svoj pogled na meni zabaven način. Resne debate z njim so že davno izgubile smisel. :))
Ni lih tako ane. Včasih sem to jaz, včasih je to Spider, včasih je Matkić, včasih je Dater,… Pač nekoga si more najdt, da mu ni dolgčas. Možni razlog za to je, ker se v reali noben ne želi ukvarjat z njim, kar pa pride do izraza tudi na forumu, saj ga tudi tu gor nobeden ne šljivi. Edini način, da dobi pozornost nekoga ni preko svojih odgovorov, ampak s citiranjem odgovorov drugih.
No, vidiš. Resnic je več. Prava pa je le ena. :)) Sadni tudi rad mene citira, to pomeni, da ima rad mojo pozornost. 😉
To ni resnica, to je napoved. Če se bo pa uresničila, pa še ne vemo. :))
Ronka, kaj imaš to za sezono pomlad-poletje-jesen-zima, potem pa spet vse jovo na novo?
Ni malo utrujajoče pisati skoz iste ponavljajoče se teme in se vrteti znotraj “svoje škatlice”?
Če moški gledajo žensko SAMO skozi tehtnico…. pa naj!
A se sekiraš ‘bajsika’: NEHAJ!
Ko boš zadovoljna sama s seboj, boš ižarevala pozitivno energijo, samozavest…….to privlači zrele moške.
Srečno,
D
Poznam vsaj dva para, kjer sta moška suha, postavna (športna tipa), ženski pa obe okrog 90-110 kg. In se super razumejo.[/quote]
Seveda se razumejo dobro, saj če bo tip kaj pisno ga bo pojedla HAHAHAHAHAHA
Ma kdo pa jih sili da jemlejo zdravila…
VSE TO JE PROSTOVOLJNO, če ni genetska bolezen je pač to tak kot je. šunk pa res noben ded ne mara (oziroma zelo redki)
Je pa res da je boljše da ma ženska kilo al pa dve preveč kot premalo 😉
Jaz ko sem mel 40 vročine nisem vzel NOBENE tablete, ker pač nimam tak rad kemikalij pa sem mel angine, bronhitis in kaj še vse, pa odkar sem 18 sem pojedo 2 lekadola!
Noben na svetu te ne more prisilit da žreš tablete ki te zredijo 😉
Ni lih tako ane. Včasih sem to jaz, včasih je to Spider, včasih je Matkić, včasih je Dater,… Pač nekoga si more najdt, da mu ni dolgčas. Možni razlog za to je, ker se v reali noben ne želi ukvarjat z njim, kar pa pride do izraza tudi na forumu, saj ga tudi tu gor nobeden ne šljivi. Edini način, da dobi pozornost nekoga ni preko svojih odgovorov, ampak s citiranjem odgovorov drugih.[/quote]
Seveda Markec je en taki dečko ki v krogu prijateljev itak nima kaj za povedat (ker je copata ki čepi doma in hodi v službo v dolgočasno javno upravo ali na ZRSZ) na partyu ni pecal punc že 15 let, njegov party je skype z petro.
Če bi se Marko vsedo v družbo takih kot smo Sadni, Dater, Spider, Fotrov sine in jaz nebi imel nič za povedat, ker je njegov lajf PC! Morda bi pa povedal vse kdo je kaj kje napisal in zakaj je padel z 7 na 8 mesto ali zakaj se je povzpel…
On si misli da je tu na forumu car če drka take kot smo mi ker v reali bi bil tiho kot mala punčka nebi nobenemu upal niti pisnit ker nima dovolj jajc, prek foruma si pa itak lahko rambo 😉
Zakaj si ne bi upal pisnit? Ne razumem. A to pomeni, da bi se moral koga bat, če bi kaj povedal tako kot mislim?
Drkam le tiste, ki drkajo druge ali pa mene. V realnosti pa ni nič drugače, misliš si pa lahko kar želiš. Res pa je, da v realnosti ne debatiram o takih temah z ljudmi, ki jih ne poznam. Verjetno pa tega nihče ne dela.
Tu je pač forum, kjer vsak lahko pove, kar misli, brez da bi se čutil ogroženega. Verjemi, da tudi Sadni in še kdo v realnosti ni tako žaljiv kot je tukaj, ker bi jih hitro dobil po nosu. S teboj vred. 😉
Pomojem pa bi bil tiho, ker dejansko… kaj bi pa človek sploh komentiral na takšne komentarje kot jih pišejo tile. Razen da mal bockneš, je res brezveze kej govorit.
haha, verjemi da ne, po nosu dobi samo tisti ki ni izurjen za pretepanje kot nekateri smo 😉
Saj vem da si ti prešvoh da bi zino kaj tak neumnega mene pa če kdo proba vdarit bo hitro prleto na zadnjico 😉
No kakšen Zavec pa bi me res ja z njim pa se negrem 😉
ti drkaj svojega lulčka drugač doma raje, če nekdo pove mnenje in se ti vtakneš v njega ker ti MISLIŠ da drka kdo koga v glavo potem si omejenec samo ti.
To da je sadni reko da ”noben” nerad pogleda za šunko je samo realna krutost in konec… res je da se vsaka stvar da povedat na več načinov ampak bistvo je povedano.
Ti pa nisi nič povedal o temi ampak si drkal v glavo Sadnega.
to je ves tvoj prispevek pri citiranju sadnega.
Ti bi se takih kot smo mi bal že zato ker si nas preveč drkal v glavo na forumu, kaj šele da bi nas v reali
poznam take primerke kot si ti brezveze, v grupi za anonimnostjo so najbolj glasni ko pa jih ločiš od horde moronov so pa tiho kot pičkice 😉
Nabijaš na suho.
Ti še nisi bil bolan. A ne poznaš nikogar, ki bi bil? Bolan pa ne pomeni, da rabiš dva aspirina ali lekadola in se odločaš, da jih pač ne boš vzel.
In ja, veliko ljudi mora ‘žret’ tablete, ki so pravi strup in imajo katastrofalen učinek na telo, preprosto zato, ker je manjše zlo ves ta šit, kot pa posledica nejemanja.
ps; a ti misliš, da je npr. kemo zdravilna????
Nabijaš na suho.
Ti še nisi bil bolan. A ne poznaš nikogar, ki bi bil? Bolan pa ne pomeni, da rabiš dva aspirina ali lekadola in se odločaš, da jih pač ne boš vzel.
In ja, veliko ljudi mora ‘žret’ tablete, ki so pravi strup in imajo katastrofalen učinek na telo, preprosto zato, ker je manjše zlo ves ta šit, kot pa posledica nejemanja.
ps; a ti misliš, da je npr. kemo zdravilna????[/quote]
Matkic, najbrž še nisi slišal za epilepsijo, sladkorno bolezen, različne vrste raka, hormonske motnje, depresijo (ok, zadnje bodo forumci najbrž skozlali, ampak vseeno)? Oziroma nasploh bolezni, kjer je jemanje zdravil vsaj določeno obdobje NUJNO, sicer onemogoča normalno življenje.
Nekatere se zredijo tudi od kontracepcijskih tablet – te pa glede na na to, kak jebač si, menda ja zagovarjaš, da te ubožca ne moti kondom. Ali vse mirno pošlješ na splav? Ampak tudi splav se naredi z močno tabletko, tako da ima zagotovo nekatere stranske učinke.
Pa preden me napadeš: nisem debela, pa vendar razumem, da nekateri pač morajo jemati zdravila. Tudi jaz, ko sem pogosto bolehala za vnetjem mehurja in imela hude bolečine, so bili antibiotiki in protibolečinske tablete najboljša možnost. Seveda sem v času njihovega jemanja opazilo upočasnjeno prebavo in zadrževanje vode v telesu. V tem obdobju sem vedno pridobila 4 kg. Če bi ta zdravila jemala dalj časa, bi se morda še več.
Moški ego in nekritičnost sta nedoumljiva!!
Imam bojler in vse zobe!!☺☺☺
Nabijaš na suho.
ps; a ti misliš, da je npr. kemo zdravilna????[/quote]
NERABI!
kdaj si boš dopovedala da je vedno še ena pot….
NIKOLI ampak res nikoli ni samo 1 pot v tem primeru lahko tudi umreš.
to oklepanje življenja ob vegetiranju in prisiljenost žret kemikalije je tisto kar uničuje človeštvo (zraven pohlepa) no saj to je vbistvu pohlep po lajfu.
nabijaš na suho samo ti.
noben ni prisiljen žret ničesar še najmanj pa tablet… če jih nebodo bo država in mi davkoplačevalci še kako veseli!
Kaj ste navalili zdaj na te bolezni. Dejstvo je, da avtorici ni nič, če ne bi že zdavnaj napisala kakšen je njen pravi vzrok debelosti. V tem primeru lahko potem človek sklepa samo eno, in to je, da vsak dan preživi v fast food restavracijah, se nažira s hamburgerji, pa naliva s coca-colo. Telovadba seveda odpade, raje na lift, kot pa po stopnicah.
In še to. Zakaj ste se lih name spravili, kako to, da vas moti beseda šunka, bajsa pa ne ? Ironično, še avtorica se je poimenovala v bajsika. Cel kup retardov tu gor, ki samo iščejo razlog, da bi se spravili na nekoga in potem na tak bizaren način ubijali dolgcajt, ker nimajo nič pametnejšega za počet čez dan.
Zakaj si se pa ti spravil na šunko? Zdaj pa požri, kar si si skuhal s svojim besednjakom in se ne pritožuj. Zgleda, kot da ravno tako ubijaš svoj dolgcajt tu gor, kot vsi ostali, ker nimaš nič pametnejšega za počet čez dan. Ne sodi drugih po sebi.
Matkič, ni res, da nisem nič povedal o temi. Sem povedal, samo ti si spregledal in povedal sem dovolj, da sem avtorici pokazal, da se moti. Če pa ne verjame, pa ni moj problem. 😉
Take teme preberem sam zato, da lahko vedno znova napišem ZEH, ronka.
Zakaj si se pa ti spravil na šunko? Zdaj pa požri, kar si si skuhal s svojim besednjakom in se ne pritožuj. Zgleda, kot da ravno tako ubijaš svoj dolgcajt tu gor, kot vsi ostali, ker nimaš nič pametnejšega za počet čez dan. Ne sodi drugih po sebi.
Matkič, ni res, da nisem nič povedal o temi. Sem povedal, samo ti si spregledal in povedal sem dovolj, da sem avtorici pokazal, da se moti. Če pa ne verjame, pa ni moj problem. ;)[/quote]
Ne vem, a sem danes preveč pomarančnega soka spila, ampak zdi se mi, da je Marko spremenil način komuniciranja. 😉
Matkič, ni res, da nisem nič povedal o temi. Sem povedal, samo ti si spregledal in povedal sem dovolj, da sem avtorici pokazal, da se moti. Če pa ne verjame, pa ni moj problem. ;)[/quote]
Ne vem, a sem danes preveč pomarančnega soka spila, ampak zdi se mi, da je Marko spremenil način komuniciranja. ;)[/quote]
Se mi zdi, da je bil zdajle pa res že čas za to. Mi je všeč, da tipček tukaj zastopa eno pikico ‘common sense’ in vztraja. Aja, pa pijem jabolčni sok. 🙂
Mislim, da je tip postal moški :)) Ali kot bi rekel On: prevzel je svojo vlogo, ki jo ima kot moški, in upravičeno udaril po mizi. Aplavz. *zdaj pa hitro piškotke pečt :DDDD
Marko, ne bit tok močan na tipkovnici, kot takšnega se te še najbolj bojimo.
ps : Si vzel zdravila, ali spet ne, da ne bo slučajno kak kilogramček šel gor ?
Mmmmm lepa debeluška
[img]http://www.balibulle.com/wp-content/uploads/christina-hendricks-emmy_awards.jpg[/img]
Forum je zaprt za komentiranje.